1. >Nyheter
  2. >Braisert kalvebog med kidneybønner og chorizo

Braisert kalvebog med kidneybønner og chorizo

Middels
4 personer
105 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 løk

4 gulrøtter

Olje

600 g kalvebog eller nakke

300 g rå chorizopølser

En liten håndfull fersk mynte

2 dl kalvebuljong

Salt og pepper

2 bokser Bonduelle kidneybønner (drenert vekt 500 g)

En liten klatt smør

Dryss: Nigellafrø
Ingredienser til 4 personer
2 løk

4 gulrøtter

Olje

600 g kalvebog eller nakke

300 g rå chorizopølser

En liten håndfull fersk mynte

2 dl kalvebuljong

Salt og pepper

2 bokser Bonduelle kidneybønner (drenert vekt 500 g)

En liten klatt smør

Dryss: Nigellafrø
  1. Trinn 1
    Sett ovnen på 225 grader. Smør en ildfast form med litt olje.
  2. Trinn 2
    Skær grønnsakene i mindre stykker og ha i formen sammen med kjøtt, pølser, mynte, buljong, salt og pepper.
  3. Trinn 3
    Dekk formen med aluminiumsfolie og sett inn i ovnen i 1 ¼ time.
  4. Trinn 4
    Ta bort aluminiumsfolien og la retten brune i cirka 15 minutter. Hold øye med retten.
  5. Trinn 5
    Ha kidneybønnene i en gryte med litt smør og varm opp bønnene forsiktig før de serveres med kjøtt og pølser.