Gå tilbake
\n
SISTE NYTT
matlaging
utforske
dyrke
>
Nyheter
>
Maissuppe med sopp, ristet brød og skyr
<
Nyheter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Maissuppe med sopp, ristet brød og skyr
skriv ut oppskrift
Lett
2 personer
50 min.
Ingredienser
til 2 personer
2 bokser
Bonduelle
mais (2 x 140 g drenert vekt)
400 g poteter
1 løk, ca. 50 g
2 fedd hvitløk
2 ss. olivenolje
1 buljongterning, grønn
1 liter vann
250 g sopp, villsjampinjong
4 timian-kvister, hakket
4 skiver brød, ristet
Skyr
Brønnkarse
Salt og sort pepper
Ingredienser til 2 personer
2 bokser
Bonduelle
mais (2 x 140 g drenert vekt)
400 g poteter
1 løk, ca. 50 g
2 fedd hvitløk
2 ss. olivenolje
1 buljongterning, grønn
1 liter vann
250 g sopp, villsjampinjong
4 timian-kvister, hakket
4 skiver brød, ristet
Skyr
Brønnkarse
Salt og sort pepper
Trinn 1
Skrell poteten og skjær dem i mindre stykker.
Trinn 2
Kutt løken og hvitløken fint, og stek i en stor gryte sammen med potetene.
Trinn 3
Tilsett buljongterning og vann, og kok i 30 minutter til potetene er møre.
Trinn 4
Tilsett mais og bland godt sammen. Tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 5
Rens soppene, skjær dem i skiver, rist dem av i olje med timian, og krydre med salt og pepper.
Trinn 6
Anrett den varme suppen i små varme suppeboller med 1 stykke ristet brød med sopp og ekstra mais, brønnkarse og skyr.
Tips:
Suppen kan også lages med hvite bønner, kikerter og linser.
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies