1. >Oppskrifter
  2. >Caesarsalat med nyrebønner, parmaskinke, krutonger og parmesanyoghurt

Caesarsalat med nyrebønner, parmaskinke, krutonger og parmesanyoghurt

Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
4 skiver brød

4 skiver Parma-/Seranoskinke

30 g parmesanost

2 store hjertesalater

1 boks Bonduelle nyrebønner (250 g drenert vekt)

Parmesanyoghurt:

2 dl yoghurt naturell

20 g parmesan, revet

2 ts. dijonsennep

1 ss. olivenolje

Salt og sort pepper
Ingredienser til 4 personer
4 skiver brød

4 skiver Parma-/Seranoskinke

30 g parmesanost

2 store hjertesalater

1 boks Bonduelle nyrebønner (250 g drenert vekt)

Parmesanyoghurt:

2 dl yoghurt naturell

20 g parmesan, revet

2 ts. dijonsennep

1 ss. olivenolje

Salt og sort pepper
  1. Trinn 1
    Skjær brødet i grove terninger og legg det på et stykke bakepapir sammen med parmaskinke.
  2. Trinn 2
    Bak i ovnen ved 180 grader i ca. 5–7 minutter til sprø og gylden. Ta ut av ovnen og avkjøl.
  3. Trinn 3
    Tilsett bønnene i en sikt og avdrypp omhyggelig.
  4. Trinn 4
    Rør ingrediensene sammen, og tilsett salt og pepper for smak.
  5. Trinn 5
    Skyll salaten, brekk den i grove stykker og la den dryppe av i en sikt.
  6. Trinn 6
    Riv parmesanosten grovt.
  7. Trinn 7
    Bland salaten godt med dressing, nyrebønner og krutonger.
  8. Trinn 8
    Anrett salaten med sprø parmaskinke og revet parmesan.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende