\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Grillede tigerreker med mais/korianderpesto og lime
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Grillede tigerreker med mais/korianderpesto og lime
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
12 kokte tigerreker
2 bokser
Bonduelle
mais (drenert vekt 2 x 140g)
½ bunt basilikum
½ bunt koriander
1 chili
2 dl olivenolje
Vineddik
Saltede peanøtter
Revet parmesanost
1 lime
Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
12 kokte tigerreker
2 bokser
Bonduelle
mais (drenert vekt 2 x 140g)
½ bunt basilikum
½ bunt koriander
1 chili
2 dl olivenolje
Vineddik
Saltede peanøtter
Revet parmesanost
1 lime
Salt og pepper
Trinn 1
Hakk basilikum, koriander og chili grovt og bland med olje.
Trinn 2
Rør inn mais, peanøtter og parmesanost, og tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 3
Sett rekene på smurte spyd og rist dem godt på grill i ca. 30 sekunder på hver side.
Trinn 4
Anrett rekene i små boller med pesto og limeskiver.
Trinn 5
Server sammen med tilbehør – evt. kokt jasminris.
Tips:
Du kan bruke bønner isteden for mais, og grillet fisk eller gris isteden for reker.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Små panneristede gulrøtter med mais, sop...
Se oppskriften
Mais med chili på små tortillalumper med...
Se oppskriften
Grillet brød med kremaktig geitost, basi...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g