\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Quinoa bakt med ricottaost, purre og brødsmuler
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Quinoa bakt med ricottaost, purre og brødsmuler
skriv ut oppskrift
Lett
1 person
35 min.
Ingredienser
til 1 person
2-3 purreløk, ca. 800 g
1 rød chili
¼ bunt oregano
10 kvister timian
2 boks
Bonduelle
mini packs quinoa (drenert vekt 60 g x 2)
150 g ricottaost
1 sitron, revet skall og saft
2-3 ss. pankorasp
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 1 person
2-3 purreløk, ca. 800 g
1 rød chili
¼ bunt oregano
10 kvister timian
2 boks
Bonduelle
mini packs quinoa (drenert vekt 60 g x 2)
150 g ricottaost
1 sitron, revet skall og saft
2-3 ss. pankorasp
Salt
Svart pepper
Trinn 1
Rens purreløk, del dem på langs og i to.
Trinn 2
Finkutt chili, grovhakk oregano og riv sitronskallet på den fine siden av rivjernet.
Trinn 3
Rør ricottaosten sammen med quinoa, sitronskall og saft fra sitronen.
Trinn 4
Smak til med salt og pepper.
Trinn 5
Legg purreløk i en liten langpanne med bakepapir, fordel ricottaosten over, dryss med chili og oregano og avslutt med pankorasp.
Trinn 6
Retten stekes i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20-25 minutter.
Tips:
Retten kan brukes som tilbehør til kjøtt og fisk eller som en selvstendig vegetarrett.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Fritert kylling med avokado- og quinoakr...
Se oppskriften
Sommerrisotto med mais, tomat og timian
Se oppskriften
Grillede purreløker med svarte bønner, t...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g
Mais - 3 x 150 g