1. >Oppskrifter
  2. >Quinoa bakt med ricottaost, purre og brødsmuler

Quinoa bakt med ricottaost, purre og brødsmuler

Lett
1 person
35 min.
Ingredienser
til 1 person
2-3 purreløk, ca. 800 g

1 rød chili

¼ bunt oregano

10 kvister timian

2 boks Bonduelle mini packs quinoa (drenert vekt 60 g x 2)

150 g ricottaost

1 sitron, revet skall og saft

2-3 ss. pankorasp

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 1 person
2-3 purreløk, ca. 800 g

1 rød chili

¼ bunt oregano

10 kvister timian

2 boks Bonduelle mini packs quinoa (drenert vekt 60 g x 2)

150 g ricottaost

1 sitron, revet skall og saft

2-3 ss. pankorasp

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Rens purreløk, del dem på langs og i to.
  2. Trinn 2
    Finkutt chili, grovhakk oregano og riv sitronskallet på den fine siden av rivjernet.
  3. Trinn 3
    Rør ricottaosten sammen med quinoa, sitronskall og saft fra sitronen.
  4. Trinn 4
    Smak til med salt og pepper.
  5. Trinn 5
    Legg purreløk i en liten langpanne med bakepapir, fordel ricottaosten over, dryss med chili og oregano og avslutt med pankorasp.
  6. Trinn 6
    Retten stekes i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20-25 minutter.
Tips:
Retten kan brukes som tilbehør til kjøtt og fisk eller som en selvstendig vegetarrett.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende