1. >Oppskrifter
  2. >Ristet sopp med stekt avokado, spisskålsalat og tex mex chili mais

Ristet sopp med stekt avokado, spisskålsalat og tex mex chili mais

Lett
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g blandet sopp

1 løk

2 fedd hvitløk

1/4 bunt bredbladet persille

2 ss olivenolje

2 bokser Bonduelle tex mex chili mais (nettovekt 75 g x 2)

2 avokadoer

1/2 spisskål

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
400 g blandet sopp

1 løk

2 fedd hvitløk

1/4 bunt bredbladet persille

2 ss olivenolje

2 bokser Bonduelle tex mex chili mais (nettovekt 75 g x 2)

2 avokadoer

1/2 spisskål

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Rens sopp og skjær dem i små stykker. Finkutt løk og hvitløk, og grovhakk persille.
  2. Trinn 2
    Stek soppen i en varm panne med olje, hvitløk, løk og persille i ca. 5 minutter. Vend inn chilimais og tilsett salt og pepper etter smak.
  3. Trinn 3
    Rens spisskålen og skjær den i grove båter.
  4. Trinn 4
    Del avokadoene i to og ta ut steinen. Stek avokadoene på skjæresiden i en tørr panne på middels varme i ca. 3-4 minutter.
  5. Trinn 5
    Anrett kålen på et fat sammen med sopp og avokado.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende