\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Tortilla med aubergine, mais, svarte bønner, padronpepper og skyr
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Tortilla med aubergine, mais, svarte bønner, padronpepper og skyr
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 boks
Bonduelle
svarte bønner (265 g drenert vekt)
2 bokser
Bonduelle
mais (2 x 140 g drenert vekt)
4 tortillabrød
1 aubergine, ca. 300–400 g
2 ss. olivenolje
200 g padronpepper / små grønne spanske pepper
100 g cheddarost
¼ bunt basilikum
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
1 boks
Bonduelle
svarte bønner (265 g drenert vekt)
2 bokser
Bonduelle
mais (2 x 140 g drenert vekt)
4 tortillabrød
1 aubergine, ca. 300–400 g
2 ss. olivenolje
200 g padronpepper / små grønne spanske pepper
100 g cheddarost
¼ bunt basilikum
Salt
Svart pepper
Trinn 1
Plasser tortillabrødet på 2 bakeplater med bakepapir.
Trinn 2
Skjær aubergine i tynne skiver og fordel dem på tortillabrødet.
Trinn 3
Dryss aubergine med olje, salt og sort pepper.
Trinn 4
Fordel deretter mais, svarte bønner og padronpepper.
Trinn 5
Dryss med revet ost, salt og pepper.
Trinn 6
Bak tortillabrødene i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 minutter til gyldne og sprøe.
Tips:
Kan lages med chilibønner, karribønner eller kikerter.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Grillet brød med kremaktig geitost, basi...
Se oppskriften
Små panneristede gulrøtter med mais, sop...
Se oppskriften
Grillet brød med tex mex chili mais, chè...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g