1. >Oppskrifter
  2. >Chili con atún med chili beans, basilikum og fersk tomat

Chili con atún med chili beans, basilikum og fersk tomat

Lett
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser tunfisk

1 rødløk

2 ss. sitronsaft

1/2 bunt basilikum

1 agurk i lange tynne skiver

200 g tomater, gjenre 3 ulike typer

1 isbergsalat

2 ss. kapers

1 dl majones

1 boks Bonduelle chili beans (nettovekt 430 g)

2 ss. olivenolje

Salt

Svart pepper

Brød
Ingredienser til 4 personer
2 bokser tunfisk

1 rødløk

2 ss. sitronsaft

1/2 bunt basilikum

1 agurk i lange tynne skiver

200 g tomater, gjenre 3 ulike typer

1 isbergsalat

2 ss. kapers

1 dl majones

1 boks Bonduelle chili beans (nettovekt 430 g)

2 ss. olivenolje

Salt

Svart pepper

Brød
  1. Trinn 1
    Kutt rødløk i fine ringer og vend dem i sitronsaft.
  2. Trinn 2
    Plukk blader av basilikum, del agurken i to på langs og skjær den i meget tynne skiver på langs.
  3. Trinn 3
    Del tomatene i to og riv isbergsalaten i grove stykker.
  4. Trinn 4
    Rør opp majonesen med kapers og smak til med salt og pepper.
  5. Trinn 5
    Anrett alle ingredienser inkl. chilibønner og tunfisk på et fat, tilsett litt olje og server med godt brød.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende