\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Sommerrisotto med mais, tomat og timian
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Sommerrisotto med mais, tomat og timian
skriv ut oppskrift
Middels
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 purreløker
2 bokser
Bonduelle
mais (drenert vekt 2 x 140 g)
1 boks hakkede tomater
1 løk
2 fedd hvitløk
¼ bunt timian
Persille
200 g risottoris
5–6 dl grønnsaksbuljong
100 g smør
Parmesanost
Olivenolje
Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
2 purreløker
2 bokser
Bonduelle
mais (drenert vekt 2 x 140 g)
1 boks hakkede tomater
1 løk
2 fedd hvitløk
¼ bunt timian
Persille
200 g risottoris
5–6 dl grønnsaksbuljong
100 g smør
Parmesanost
Olivenolje
Salt og pepper
Trinn 1
Rens og hakk grønnsakene fint og stek dem lett med kuttet timian i olivenolje i en gryte.
Trinn 2
Tilsett ris, bland det godt og hell deretter i hakkede tomater og mais.
Trinn 3
Tilsett buljong litt om gangen, og rør ofte til risen er mør og fortsatt sprø (ca. 20–25 min).
Trinn 4
Bland smørterningene og litt revet parmesan inn i risottoen, og tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 5
Anrett sommerrisottoen med grovhakket persille og revet parmesan.
Tips:
Du kan bruke forskjellige bønner isteden for mais.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Thaikyllingsalat med mais, kål og rød ch...
Se oppskriften
Mais og røde nyrebønner i tacoskall med ...
Se oppskriften
Grillet brød med kremaktig geitost, basi...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g