1. >Oppskrifter
  2. >Små panneristede gulrøtter med mais, sopp og sesamfrø

Små panneristede gulrøtter med mais, sopp og sesamfrø

Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g små gulrøtter

1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)

2 fedd hvitløk

4 vårløker

200 g sopp (keiserhatter)

2 ss. vegetabilsk olje

1 dl østerssaus

2 ss. soyasaus

Sesamfrø

Erteskudd og pepper
Ingredienser til 4 personer
400 g små gulrøtter

1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)

2 fedd hvitløk

4 vårløker

200 g sopp (keiserhatter)

2 ss. vegetabilsk olje

1 dl østerssaus

2 ss. soyasaus

Sesamfrø

Erteskudd og pepper
  1. Trinn 1
    Skjær hvitløk i tynne skiver, kutt vårløken fint og halver soppene.
  2. Trinn 2
    Halv gulrøttene på langs, og rist dem hardt i olje i en panne/wok i ca. 2 minutter.
  3. Trinn 3
    Rist hvitløk til gyldne, og hell østersaus og soya i pannen.
  4. Trinn 4
    Tilsett sopp og mais, bland godt sammen og tilsett pepper for smak.
  5. Trinn 5
    Anrett gulrøtter og mais på et fat, dryss sesamfrø, vårløk og erteskudd.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende