\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Thaikyllingsalat med mais, kål og rød chilisaus
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Thaikyllingsalat med mais, kål og rød chilisaus
skriv ut oppskrift
Middels
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 kyllingbryster
1 boks
Bonduelle
mais (drenert vekt 140 g)
1 rød chili
2 fedd hvitløk
2 lime
2 ss. fiskesaus
½ spisskål
2–3 små skoleagurker
1 mango
4 vårløker
½ bunt koriander
½ dl saltede peanøtter
1 ss. sukker
Ingredienser til 4 personer
2 kyllingbryster
1 boks
Bonduelle
mais (drenert vekt 140 g)
1 rød chili
2 fedd hvitløk
2 lime
2 ss. fiskesaus
½ spisskål
2–3 små skoleagurker
1 mango
4 vårløker
½ bunt koriander
½ dl saltede peanøtter
1 ss. sukker
Trinn 1
Kok kyllingbrystene i vann i ca. 10–15 minutter og skrell kjøttet fra hverandre i lange tråder.
Trinn 2
Bland chili, hvitløk, limejuice, fiskesaus og sukker – tilsett sukker og fiskesaus for smak.
Trinn 3
Skjær kålen grovt, halver agurken på langs, skrell og skjær mangoen i grove båter.
Trinn 4
Hakk korianderen grovt, kutt vårløken funt og bland med kylling, mais og agurk.
Trinn 5
Anrett salaten på et lite fat med dressing, koriander og peanøtter.
Tips:
Isteden for mais og kylling kan du bruke bønner og tigerreker – og rød spisskål isteden for grønn.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Sommerrisotto med mais, tomat og timian
Se oppskriften
Mais og røde nyrebønner i tacoskall med ...
Se oppskriften
Grillede tigerreker med mais/korianderpe...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g