1. >Oppskrifter
  2. >Grillet brød med kremaktig geitost, basilikum, bønneblanding, blåbær og mais

Grillet brød med kremaktig geitost, basilikum, bønneblanding, blåbær og mais

Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 boks Bonduelle bønneblanding (250 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)

4 store stykker brød/surdeig

1 fedd hvitløk

1 ss. olivenolje

1 ss. epleeddik

¼ bunt basilikum

120 g geitost/kremost

100 g blåbær
Ingredienser til 4 personer
1 boks Bonduelle bønneblanding (250 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)

4 store stykker brød/surdeig

1 fedd hvitløk

1 ss. olivenolje

1 ss. epleeddik

¼ bunt basilikum

120 g geitost/kremost

100 g blåbær
  1. Trinn 1
    Grill brødet og smør det godt med hvitløk.
  2. Trinn 2
    Tilsett bønner og mais i en sikt, og skyll i kaldt vann. Bland bønneblandingen med mais, olje og eddik. Tilsett salt og pepper for smak.
  3. Trinn 3
    Kutt basilikummen fint.
  4. Trinn 4
    Smør brødet med geitost og legg dem i et fat eller på 4 tallerkener.
  5. Trinn 5
    Fordel bønneblandingen på brødet og dryss basilikum og blåbær.
Tips
Kan greit lages med fersk ost og jordbær.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende