\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Grillet brød med kremaktig geitost, basilikum, bønneblanding, blåbær og mais
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Grillet brød med kremaktig geitost, basilikum, bønneblanding, blåbær og mais
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 boks
Bonduelle
bønneblanding (250 g drenert vekt)
1 boks
Bonduelle
mais (140 g drenert vekt)
4 store stykker brød/surdeig
1 fedd hvitløk
1 ss. olivenolje
1 ss. epleeddik
¼ bunt basilikum
120 g geitost/kremost
100 g blåbær
Ingredienser til 4 personer
1 boks
Bonduelle
bønneblanding (250 g drenert vekt)
1 boks
Bonduelle
mais (140 g drenert vekt)
4 store stykker brød/surdeig
1 fedd hvitløk
1 ss. olivenolje
1 ss. epleeddik
¼ bunt basilikum
120 g geitost/kremost
100 g blåbær
Trinn 1
Grill brødet og smør det godt med hvitløk.
Trinn 2
Tilsett bønner og mais i en sikt, og skyll i kaldt vann. Bland bønneblandingen med mais, olje og eddik. Tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 3
Kutt basilikummen fint.
Trinn 4
Smør brødet med geitost og legg dem i et fat eller på 4 tallerkener.
Trinn 5
Fordel bønneblandingen på brødet og dryss basilikum og blåbær.
Tips
Kan greit lages med fersk ost og jordbær.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Små panneristede gulrøtter med mais, sop...
Se oppskriften
Grillet brød med tex mex chili mais, chè...
Se oppskriften
Ristet paprika med tex mex mais og røde ...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g