1. >Oppskrifter
  2. >Fritert kylling med avokado- og quinoakrem

Fritert kylling med avokado- og quinoakrem

Lett
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
400 g kyllingbryst

2 ss. mel

1/2 ss. paprikapulver

1-2 egg

2 dl pankorasp

4 dl vegetabilsk olje

2 avokado, modne

1 økologisk lime (skall+saft)

2 boks Bonduelle mini packs quinoa (drenert vekt 60 g x 2)

1/4 bunt koriander

1 ss. syltede røde jalapenos

2 lime

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 1 person
400 g kyllingbryst

2 ss. mel

1/2 ss. paprikapulver

1-2 egg

2 dl pankorasp

4 dl vegetabilsk olje

2 avokado, modne

1 økologisk lime (skall+saft)

2 boks Bonduelle mini packs quinoa (drenert vekt 60 g x 2)

1/4 bunt koriander

1 ss. syltede røde jalapenos

2 lime

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Skjær kyllingkjøttet i ca. 2 cm stykker og bland dem i mel tilsatt paprikapulver.
  2. Trinn 2
    Pisk eggene godt sammen, ha i kyllingstykkene og vend deretter kjøttet i pankorasp.
  3. Trinn 3
    Mos avokado med gaffel, ha i finrevet limeskall, limesaft og quinoa og bland sammen med avokadoen. Smak til med salt og pepper.
  4. Trinn 4
    Varm opp oljen i en liten gryte til oljen putrer og stek kyllingstykkene til de er gylne og sprø, ca. 3 minutter. Legg kyllingstykkene på tørkerullpapir.
  5. Trinn 5
    Anrett kyllingstykkene med avokado quinoakrem, limeskiver, koriander og jalapenos.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende