\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Maisgazpachosalat med mais, agurk, gul pepper, epler, sprø krutonger, løk og maisvinagrette
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Maisgazpachosalat med mais, agurk, gul pepper, epler, sprø krutonger, løk og maisvinagrette
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
100 g gule cherrytomater
1 gult eple
½ bundt gressløk
2 dl krutonger
Vinaigrette:
1 boks
Bonduelle
mais (140 g drenert vekt)
2 ss hvitvinseddik
1 dl eplejuice
1 fedd hvitløk
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
100 g gule cherrytomater
1 gult eple
½ bundt gressløk
2 dl krutonger
Vinaigrette:
1 boks
Bonduelle
mais (140 g drenert vekt)
2 ss hvitvinseddik
1 dl eplejuice
1 fedd hvitløk
Salt
Svart pepper
Trinn 1
Bland alle ingrediensene til vinaigretten sammen, tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 2
Flekk agurken på langs, skrap den fri for kjerner med en teskje og kutt den i tynne skiver.
Trinn 3
Rens paprikaen, skjær den i tynne stenger og kutt løken fint.
Trinn 4
Skjær squashen i skiver og halver tomatene.
Trinn 5
Skjær eplet i tynne skiver og kutt gressløken fint.
Trinn 6
Anrett alle grønnsaker på en tallerken og bland forsiktig, dryss krutonger og serveres med maisvinaigrette.
Tips:
Kan greit lages med røde grønnsaker og røde nyrebønner.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Grillet brød med kremaktig geitost, basi...
Se oppskriften
Små panneristede gulrøtter med mais, sop...
Se oppskriften
Grillet brød med tex mex chili mais, chè...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g