Maisgazpachosalat med mais, agurk, gul pepper, epler, sprø krutonger, løk og maisvinagrette
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
100 g gule cherrytomater
1 gult eple
½ bundt gressløk
2 dl krutonger
Vinaigrette:
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
2 ss hvitvinseddik
1 dl eplejuice
1 fedd hvitløk
Salt
Svart pepper
1 gult eple
½ bundt gressløk
2 dl krutonger
Vinaigrette:
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
2 ss hvitvinseddik
1 dl eplejuice
1 fedd hvitløk
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
100 g gule cherrytomater
1 gult eple
½ bundt gressløk
2 dl krutonger
Vinaigrette:
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
2 ss hvitvinseddik
1 dl eplejuice
1 fedd hvitløk
Salt
Svart pepper
1 gult eple
½ bundt gressløk
2 dl krutonger
Vinaigrette:
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
2 ss hvitvinseddik
1 dl eplejuice
1 fedd hvitløk
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Bland alle ingrediensene til vinaigretten sammen, tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 2Flekk agurken på langs, skrap den fri for kjerner med en teskje og kutt den i tynne skiver.
- Trinn 3Rens paprikaen, skjær den i tynne stenger og kutt løken fint.
- Trinn 4Skjær squashen i skiver og halver tomatene.
- Trinn 5Skjær eplet i tynne skiver og kutt gressløken fint.
- Trinn 6Anrett alle grønnsaker på en tallerken og bland forsiktig, dryss krutonger og serveres med maisvinaigrette.
Tips:
Kan greit lages med røde grønnsaker og røde nyrebønner.
Se også: