1. >Oppskrifter
  2. >Maisgazpachosalat med mais, agurk, gul pepper, epler, sprø krutonger, løk og maisvinagrette

Maisgazpachosalat med mais, agurk, gul pepper, epler, sprø krutonger, løk og maisvinagrette

Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
100 g gule cherrytomater

1 gult eple

½ bundt gressløk

2 dl krutonger

Vinaigrette:

1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)

2 ss hvitvinseddik

1 dl eplejuice

1 fedd hvitløk

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
100 g gule cherrytomater

1 gult eple

½ bundt gressløk

2 dl krutonger

Vinaigrette:

1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)

2 ss hvitvinseddik

1 dl eplejuice

1 fedd hvitløk

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Bland alle ingrediensene til vinaigretten sammen, tilsett salt og pepper for smak.
  2. Trinn 2
    Flekk agurken på langs, skrap den fri for kjerner med en teskje og kutt den i tynne skiver.
  3. Trinn 3
    Rens paprikaen, skjær den i tynne stenger og kutt løken fint.
  4. Trinn 4
    Skjær squashen i skiver og halver tomatene.
  5. Trinn 5
    Skjær eplet i tynne skiver og kutt gressløken fint.
  6. Trinn 6
    Anrett alle grønnsaker på en tallerken og bland forsiktig, dryss krutonger og serveres med maisvinaigrette.
Tips:
Kan greit lages med røde grønnsaker og røde nyrebønner.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende