\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Stekt fisk med ingæfer, linser, babyspinat og yoghurt
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Stekt fisk med ingæfer, linser, babyspinat og yoghurt
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g torsk eller annen hvitfisk
2 ss fersk timian
2 gulrøtter
1 løk
40 g ingefær
2 ss olivenolje
1 boks
Bonduelle
linser (225 g drenert vekt)
Salt
Svart pepper
50 g babyspinat
2 dl yoghurt naturell
Ingredienser til 4 personer
400 g torsk eller annen hvitfisk
2 ss fersk timian
2 gulrøtter
1 løk
40 g ingefær
2 ss olivenolje
1 boks
Bonduelle
linser (225 g drenert vekt)
Salt
Svart pepper
50 g babyspinat
2 dl yoghurt naturell
Trinn 1
Skjær gulrøtter og løk i små terninger og riv ingefær fint.
Trinn 2
Brun gulrøtter, løk og ingefær i olivenolje i en liten gryte i 2 minutter.
Trinn 3
Tilsett linser og la det småkoke i ca. 5 minutter, tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 4
Skjær fisken i 4 stykker, krydre godt med salt og pepper og legg i en varm panne i ca. 1 minutt på hver side.
Trinn 5
Anrett fisken sammen med babyspinat, ingefærlinser og yoghurt.
Tip:
Kan greit lages med hvite bønner eller hestebønner.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Salat med linser rørt med grov sennep, g...
Se oppskriften
Soppsalat med linser, urter og geitost
Se oppskriften
Grillet oksebiff med linsesmør
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g
Mais - 3 x 150 g