\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Soppsalat med linser, urter og geitost
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Soppsalat med linser, urter og geitost
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g soppblanding
400 g persillerot
2 fedd hvitløk
1 rødløk, ca. 50 g
¼ bunt oregano
2 ss olivenolje
1 boks
Bonduelle
linser (265 g drenert vekt)
100 g geitost
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
400 g soppblanding
400 g persillerot
2 fedd hvitløk
1 rødløk, ca. 50 g
¼ bunt oregano
2 ss olivenolje
1 boks
Bonduelle
linser (265 g drenert vekt)
100 g geitost
Salt
Svart pepper
Trinn 1
Rens svampene og skjær dem i mindre stykker.
Trinn 2
Rens persillerøttene og skjær dem på langs i tynne stenger.
Trinn 3
Kutt rødløk, hvitløk og oregano fint.
Trinn 4
Stek røtter, løk og hvitløk i olje i en varm panne til lett brunet, bland oregano i den, og tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 5
Anrett på et lite fat, hvorpå linser og ost spres, og dryss grovhakket peppermynte.
Trinn 6
Server med brød og ekstra olivenolje.
Tips:
Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett, kan også lages med kikerter.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Små panneristede gulrøtter med mais, sop...
Se oppskriften
Ristet sopp med stekt avokado, spisskåls...
Se oppskriften
Salat med linser rørt med grov sennep, g...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g
Mais - 3 x 150 g