Soppsalat med linser, urter og geitost
Lett
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g soppblanding
400 g persillerot
2 fedd hvitløk
1 rødløk, ca. 50 g
¼ bunt oregano
2 ss olivenolje
1 boks Bonduelle linser (265 g drenert vekt)
100 g geitost
Salt
Svart pepper
400 g persillerot
2 fedd hvitløk
1 rødløk, ca. 50 g
¼ bunt oregano
2 ss olivenolje
1 boks Bonduelle linser (265 g drenert vekt)
100 g geitost
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
400 g soppblanding
400 g persillerot
2 fedd hvitløk
1 rødløk, ca. 50 g
¼ bunt oregano
2 ss olivenolje
1 boks Bonduelle linser (265 g drenert vekt)
100 g geitost
Salt
Svart pepper
400 g persillerot
2 fedd hvitløk
1 rødløk, ca. 50 g
¼ bunt oregano
2 ss olivenolje
1 boks Bonduelle linser (265 g drenert vekt)
100 g geitost
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Rens svampene og skjær dem i mindre stykker.
- Trinn 2Rens persillerøttene og skjær dem på langs i tynne stenger.
- Trinn 3Kutt rødløk, hvitløk og oregano fint.
- Trinn 4Stek røtter, løk og hvitløk i olje i en varm panne til lett brunet, bland oregano i den, og tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 5Anrett på et lite fat, hvorpå linser og ost spres, og dryss grovhakket peppermynte.
- Trinn 6Server med brød og ekstra olivenolje.
Tips:
Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett, kan også lages med kikerter.
Se også: