\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Sopptoast med røde nyrebønner og kikerter, sitron og persille
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Sopptoast med røde nyrebønner og kikerter, sitron og persille
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
35 min.
Ingredienser
til 4 personer
4 stk portobello-sopper, ca. 400 g
4 skiver toastbrød
1 boks
Bonduelle
kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks
Bonduelle
røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
2 fedd hvitløk
¼ bunt bredbladet persille
1 sitron, usprayet
1 ss. olivenolje
100 g fetaost
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
4 stk portobello-sopper, ca. 400 g
4 skiver toastbrød
1 boks
Bonduelle
kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks
Bonduelle
røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
2 fedd hvitløk
¼ bunt bredbladet persille
1 sitron, usprayet
1 ss. olivenolje
100 g fetaost
Salt
Svart pepper
Trinn 1
Legg toastbrødet i en stekepanne med bakepapir. Legg soppene deretter med lamellene oppover.
Trinn 2
Fordel de røde nyrebønnene og kikertene på soppene.
Trinn 3
Kutt hvitløk fint, hakk persille grovt. Spred den med olivenolje, og tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 4
Riv skallet av en sitron på den fine siden av rivjernet over soppen og press saften.
Trinn 5
Brekk fetaosten i grove terninger og dryss den på soppene.
Trinn 6
Bak soppene i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 25 minutter til gyldne og møre.
Tips:
Kan også lages med andre Bonduelle-bønner eller -linser.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Pasta med tomat og kikerter
Se oppskriften
Kikert- og hasselnøttzaatar, yoghurt og ...
Se oppskriften
Kikertsalat med rødløk, pestofløte og br...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g
Mais - 3 x 150 g