\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Kikertsalat med rødløk, pestofløte og brødsmuler
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Kikertsalat med rødløk, pestofløte og brødsmuler
skriv ut oppskrift
Lett
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
1 liten rødløk, ca. 50 g
1 brødskive
2 ss. basilikumpesto
2 ss. fløte 38 %
1 boks
Bonduelle
mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
10 basilikumblader
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 1 person
1 liten rødløk, ca. 50 g
1 brødskive
2 ss. basilikumpesto
2 ss. fløte 38 %
1 boks
Bonduelle
mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
10 basilikumblader
Salt
Svart pepper
Trinn 1
Del rødløk i to og finkutt den.
Trinn 2
Rist brødskiven godt og knus den til smuler.
Trinn 3
Rør inn fløte i pestoen.
Trinn 4
Bland kikertene med løk, pestofløte, basilikumblader og brødsmuler. Smak til med salt og pepper.
Trinn 5
Anrettes i en dyp tallerken.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Kikert- og hasselnøttzaatar, yoghurt og ...
Se oppskriften
Løksalat med mais og estragonvinaigrette
Se oppskriften
Pasta med tomat og kikerter
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Kikerter - 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Mais - 3 x 150 g