Kikert- og hasselnøttzaatar, yoghurt og romanosalat
Lett
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
20 g hasselnøtter
1 ss. sesamfrø
1 ts. tørket oregano
1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
1 ss. olivenolje
1 liten romanosalat/hjertesalat
1 dl yoghurt
Salt
Svart pepper
1 ss. sesamfrø
1 ts. tørket oregano
1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
1 ss. olivenolje
1 liten romanosalat/hjertesalat
1 dl yoghurt
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 1 person
20 g hasselnøtter
1 ss. sesamfrø
1 ts. tørket oregano
1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
1 ss. olivenolje
1 liten romanosalat/hjertesalat
1 dl yoghurt
Salt
Svart pepper
1 ss. sesamfrø
1 ts. tørket oregano
1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
1 ss. olivenolje
1 liten romanosalat/hjertesalat
1 dl yoghurt
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Grovhakk hasselnøttene.
- Trinn 2Rist nøtter og sesamfrø i tørr stekepanne ved lav varme til de er gylne.
- Trinn 3Bland nøttene og sesamfrøene med oregano, kikerter og olivenolje og tilsett salt og pepper etter smak.
- Trinn 4Skjær salat i grove stykker og bland stykkene forsiktig i yoghurt.
- Trinn 5Anrett salaten i en skål og dryss over kikert- og hasselnøttzaatar.
Se også: