1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
10 blader basilikum
20 g parmesanost, revet
1 ss. olivenolje
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 1 person
100 g pappardelle pasta
1 fedd hvitløk
1 løk, ca. 50 g
1 ss. olivenolje
2 dl ferdig tomatsaus
8 cherrytomater
1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
10 blader basilikum
20 g parmesanost, revet
1 ss. olivenolje
Salt
Svart pepper
Trinn 1
Finkutt hvitløk og løk og stek lett i en gryte med olivenolje.
Trinn 2
Skjær tomatene i mindre stykker og ha dem i gryten sammen med tomatsausen og kikertene. La sausen kokeopp og la det surre i 10 minutter. Tilsett salt og pepper etter smak.
Trinn 3
Kok pastaen etter anvisningen på pakken, sil av vannet og hold pastaen varm.
Trinn 4
Anrett pastaen på en tallerken med tomatsausen.
Trinn 5
Serveres med basilikumblader og revet parmesanost.