Pasta med tomat og kikerter
Lett
1 person
25 min.
Ingredienser
til 1 person
100 g pappardelle pasta
1 fedd hvitløk
1 løk, ca. 50 g
1 ss. olivenolje
2 dl ferdig tomatsaus
8 cherrytomater
1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
10 blader basilikum
20 g parmesanost, revet
1 ss. olivenolje
Salt
Svart pepper
1 fedd hvitløk
1 løk, ca. 50 g
1 ss. olivenolje
2 dl ferdig tomatsaus
8 cherrytomater
1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
10 blader basilikum
20 g parmesanost, revet
1 ss. olivenolje
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 1 person
100 g pappardelle pasta
1 fedd hvitløk
1 løk, ca. 50 g
1 ss. olivenolje
2 dl ferdig tomatsaus
8 cherrytomater
1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
10 blader basilikum
20 g parmesanost, revet
1 ss. olivenolje
Salt
Svart pepper
1 fedd hvitløk
1 løk, ca. 50 g
1 ss. olivenolje
2 dl ferdig tomatsaus
8 cherrytomater
1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
10 blader basilikum
20 g parmesanost, revet
1 ss. olivenolje
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Finkutt hvitløk og løk og stek lett i en gryte med olivenolje.
- Trinn 2Skjær tomatene i mindre stykker og ha dem i gryten sammen med tomatsausen og kikertene. La sausen kokeopp og la det surre i 10 minutter. Tilsett salt og pepper etter smak.
- Trinn 3Kok pastaen etter anvisningen på pakken, sil av vannet og hold pastaen varm.
- Trinn 4Anrett pastaen på en tallerken med tomatsausen.
- Trinn 5Serveres med basilikumblader og revet parmesanost.
Se også: