1. >Oppskrifter
  2. >Pasta med tomat og kikerter

Pasta med tomat og kikerter

Lett
1 person
25 min.
Ingredienser
til 1 person
100 g pappardelle pasta

1 fedd hvitløk

1 løk, ca. 50 g

1 ss. olivenolje

2 dl ferdig tomatsaus

8 cherrytomater

1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)

10 blader basilikum

20 g parmesanost, revet

1 ss. olivenolje

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 1 person
100 g pappardelle pasta

1 fedd hvitløk

1 løk, ca. 50 g

1 ss. olivenolje

2 dl ferdig tomatsaus

8 cherrytomater

1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)

10 blader basilikum

20 g parmesanost, revet

1 ss. olivenolje

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Finkutt hvitløk og løk og stek lett i en gryte med olivenolje.
  2. Trinn 2
    Skjær tomatene i mindre stykker og ha dem i gryten sammen med tomatsausen og kikertene. La sausen kokeopp og la det surre i 10 minutter. Tilsett salt og pepper etter smak.
  3. Trinn 3
    Kok pastaen etter anvisningen på pakken, sil av vannet og hold pastaen varm.
  4. Trinn 4
    Anrett pastaen på en tallerken med tomatsausen.
  5. Trinn 5
    Serveres med basilikumblader og revet parmesanost.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende