Løksalat med mais og estragonvinaigrette
Lett
1 person
25 min.
Ingredienser
til 1 person
2 løk, ca. 100 g
1/4 bunt estragon
1 ss. hvitvinseddik
1 ss. olivenolje
1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)
Salt
Svart pepper
1/4 bunt estragon
1 ss. hvitvinseddik
1 ss. olivenolje
1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 1 person
2 løk, ca. 100 g
1/4 bunt estragon
1 ss. hvitvinseddik
1 ss. olivenolje
1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)
Salt
Svart pepper
1/4 bunt estragon
1 ss. hvitvinseddik
1 ss. olivenolje
1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Kok løkene hele med skall til de er møre i vann tilsatt 1/2 ts salt i ca.15 minutter. Sil av vannet og nedkjøl løkene med kaldt vann.
- Trinn 2Del løkene på langs, fjern skallet og del løkene i båter.
- Trinn 3Hakk estragon fint, tilsett eddik og olje samt salt og pepper etter smak.
- Trinn 4Bland alt sammen med maisen og løkene.
- Trinn 5Anrettes i en skål og serveres som tilbehør til en vegetarrett eller sammen med fisk eller kjøtt.
Se også: