1. >Oppskrifter
  2. >Løksalat med mais og estragonvinaigrette

Løksalat med mais og estragonvinaigrette

Lett
1 person
25 min.
Ingredienser
til 1 person
2 løk, ca. 100 g

1/4 bunt estragon

1 ss. hvitvinseddik

1 ss. olivenolje

1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 1 person
2 løk, ca. 100 g

1/4 bunt estragon

1 ss. hvitvinseddik

1 ss. olivenolje

1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Kok løkene hele med skall til de er møre i vann tilsatt 1/2 ts salt i ca.15 minutter. Sil av vannet og nedkjøl løkene med kaldt vann.
  2. Trinn 2
    Del løkene på langs, fjern skallet og del løkene i båter.
  3. Trinn 3
    Hakk estragon fint, tilsett eddik og olje samt salt og pepper etter smak.
  4. Trinn 4
    Bland alt sammen med maisen og løkene.
  5. Trinn 5
    Anrettes i en skål og serveres som tilbehør til en vegetarrett eller sammen med fisk eller kjøtt.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende