Kylling stekt med cashewnøtter og mais
Lett
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
125 g kyllingbryst skåret i stykker
1 ss. vegetabilsk olje
1 liten rød paprika
1 løk, ca. 50 gram
1 fedd hvitløk
1 ss. søt chilisaus
1 ss. østerssaus
1 ss. soyasaus
1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)
Fersk koriander, hakket
30 g cashewnøtter, saltet
Salt
1 ss. vegetabilsk olje
1 liten rød paprika
1 løk, ca. 50 gram
1 fedd hvitløk
1 ss. søt chilisaus
1 ss. østerssaus
1 ss. soyasaus
1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)
Fersk koriander, hakket
30 g cashewnøtter, saltet
Salt
Ingredienser til 1 person
125 g kyllingbryst skåret i stykker
1 ss. vegetabilsk olje
1 liten rød paprika
1 løk, ca. 50 gram
1 fedd hvitløk
1 ss. søt chilisaus
1 ss. østerssaus
1 ss. soyasaus
1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)
Fersk koriander, hakket
30 g cashewnøtter, saltet
Salt
1 ss. vegetabilsk olje
1 liten rød paprika
1 løk, ca. 50 gram
1 fedd hvitløk
1 ss. søt chilisaus
1 ss. østerssaus
1 ss. soyasaus
1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)
Fersk koriander, hakket
30 g cashewnøtter, saltet
Salt
- Trinn 1Skjær kyllingbrystet i mindre stykker, ca. 6-8 stykker.
- Trinn 2Skjær rød paprika i ca. 4×4 cm stykker og finkutt hvitløk og løk.
- Trinn 3Stek kjøttet i varm olje i stekepanne eller i en wok i ca. 3-4 minutter.
- Trinn 4Tilsett hvitløk, løk og rød paprika og stek det godt i ca. 4-5 minutter.
- Trinn 5Tilsett østerssaus, søt chilisaus, soyasaus og mais og bland det godt sammen.
- Trinn 6Anrettes på en tallerken og dryss over hakket koriander og knuste cashewnøtter.
Se også: