1. >Oppskrifter
  2. >Kylling stekt med cashewnøtter og mais

Kylling stekt med cashewnøtter og mais

Lett
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
125 g kyllingbryst skåret i stykker

1 ss. vegetabilsk olje

1 liten rød paprika

1 løk, ca. 50 gram

1 fedd hvitløk

1 ss. søt chilisaus

1 ss. østerssaus

1 ss. soyasaus

1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)

Fersk koriander, hakket

30 g cashewnøtter, saltet

Salt
Ingredienser til 1 person
125 g kyllingbryst skåret i stykker

1 ss. vegetabilsk olje

1 liten rød paprika

1 løk, ca. 50 gram

1 fedd hvitløk

1 ss. søt chilisaus

1 ss. østerssaus

1 ss. soyasaus

1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)

Fersk koriander, hakket

30 g cashewnøtter, saltet

Salt
  1. Trinn 1
    Skjær kyllingbrystet i mindre stykker, ca. 6-8 stykker.
  2. Trinn 2
    Skjær rød paprika i ca. 4×4 cm stykker og finkutt hvitløk og løk.
  3. Trinn 3
    Stek kjøttet i varm olje i stekepanne eller i en wok i ca. 3-4 minutter.
  4. Trinn 4
    Tilsett hvitløk, løk og rød paprika og stek det godt i ca. 4-5 minutter.
  5. Trinn 5
    Tilsett østerssaus, søt chilisaus, soyasaus og mais og bland det godt sammen.
  6. Trinn 6
    Anrettes på en tallerken og dryss over hakket koriander og knuste cashewnøtter.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende