1. >Oppskrifter
  2. >Oksekarbonader med mais, mandler og persille

Oksekarbonader med mais, mandler og persille

Lett
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
125 g karbonadedeig

20 g mandler

10 g bredbladet persille, ca. 4 kvister

1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)

1 ss. vegetabilsk olje

50 g blandet grønn salat

2 ss. crème fraîche 18 %

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 1 person
125 g karbonadedeig

20 g mandler

10 g bredbladet persille, ca. 4 kvister

1 boks Bonduelle mini packs mais (drenert vekt 70 g)

1 ss. vegetabilsk olje

50 g blandet grønn salat

2 ss. crème fraîche 18 %

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Grovhakk persille og mandler.
  2. Trinn 2
    Ha karbonadedeig i en bolle og rør inn mais, mandler og hakket persille. Smak til med salt og pepper.
  3. Trinn 3
    Form karbonadene og stek dem i pannen i 1 ss. olje i ca. 3-4 minutter på hver side.
  4. Trinn 4
    Anrett karbonadene med blandet grønn salat og crème fraîche.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende