1. >Oppskrifter
  2. >All day-tortillafrokost med bønneblanding

All day-tortillafrokost med bønneblanding

Lett
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
4 stk. tortillabrød, 20 cm i diameter

2 boks Bonduelle bønneblanding (250 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)

200 g sjampinjong

2 ss vegetabilsk olje

200 g små tomater med stilk

200 g chorizopølse

4–8 egg

1/4 bunt bredbladet persille
Ingredienser til 4 personer
4 stk. tortillabrød, 20 cm i diameter

2 boks Bonduelle bønneblanding (250 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)

200 g sjampinjong

2 ss vegetabilsk olje

200 g små tomater med stilk

200 g chorizopølse

4–8 egg

1/4 bunt bredbladet persille
  1. Trinn 1
    Tilsett bønnene og maisen i en sikt og avdrypp omhyggelig.
  2. Trinn 2
    Rens og stek sopp i olje i en panne.
  3. Trinn 3
    Klipp tomatene i små buketter.
  4. Trinn 4
    Skrell skinnet av pølsene på langs. Hakk persillen grovt.
  5. Trinn 5
    Legg tortillas på bakeplater med bakepapir.
  6. Trinn 6
    Fordel sopp, tomater, pølser og bønner på brødet. Slå 1–2 egg ut på hvert tortillabrød og krydre med salt og pepper.
  7. Trinn 7
    Bak dem i ovnen i 15 minutter ved 200 grader til egget er ferdig.
  8. Trinn 8
    Serveres direkte fra ovnen med hakket persille.
Tip:
Kan også lages med kikerter og linser. Du kan også speile eggene i en panne og servere dem på tortilla når du er ferdig.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende