\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
All day-tortillafrokost med bønneblanding
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
All day-tortillafrokost med bønneblanding
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
4 stk. tortillabrød, 20 cm i diameter
2 boks
Bonduelle
bønneblanding (250 g drenert vekt)
1 boks
Bonduelle
mais (140 g drenert vekt)
200 g sjampinjong
2 ss vegetabilsk olje
200 g små tomater med stilk
200 g chorizopølse
4–8 egg
1/4 bunt bredbladet persille
Ingredienser til 4 personer
4 stk. tortillabrød, 20 cm i diameter
2 boks
Bonduelle
bønneblanding (250 g drenert vekt)
1 boks
Bonduelle
mais (140 g drenert vekt)
200 g sjampinjong
2 ss vegetabilsk olje
200 g små tomater med stilk
200 g chorizopølse
4–8 egg
1/4 bunt bredbladet persille
Trinn 1
Tilsett bønnene og maisen i en sikt og avdrypp omhyggelig.
Trinn 2
Rens og stek sopp i olje i en panne.
Trinn 3
Klipp tomatene i små buketter.
Trinn 4
Skrell skinnet av pølsene på langs. Hakk persillen grovt.
Trinn 5
Legg tortillas på bakeplater med bakepapir.
Trinn 6
Fordel sopp, tomater, pølser og bønner på brødet. Slå 1–2 egg ut på hvert tortillabrød og krydre med salt og pepper.
Trinn 7
Bak dem i ovnen i 15 minutter ved 200 grader til egget er ferdig.
Trinn 8
Serveres direkte fra ovnen med hakket persille.
Tip:
Kan også lages med kikerter og linser. Du kan også speile eggene i en panne og servere dem på tortilla når du er ferdig.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Kylling stekt med cashewnøtter og mais
Se oppskriften
Oksekarbonader med mais, mandler og pers...
Se oppskriften
Tacos al pastor med ristet chilimais
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g