\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Tacos al pastor med ristet chilimais
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Tacos al pastor med ristet chilimais
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
10 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g svinemørbrad
Olivenolje
1 ts røkt paprika
Salt og pepper
¼ liten ananas
2 bokser
Bonduelle
Tex Mex chili-mais (samlet vekt 330 g)
4 store myke tortillas
Dryss:
En håndfull feltsalat
En håndfull mynte og koriander
1 lime
Ingredienser til 4 personer
400 g svinemørbrad
Olivenolje
1 ts røkt paprika
Salt og pepper
¼ liten ananas
2 bokser
Bonduelle
Tex Mex chili-mais (samlet vekt 330 g)
4 store myke tortillas
Dryss:
En håndfull feltsalat
En håndfull mynte og koriander
1 lime
Trinn 1
Skjær mørbraden i skiver og surr i olje og krydre med paprika, salt og pepper.
Trinn 2
Skjær ananas i tynne skiver og vend med kjøttet på pannen.
Trinn 3
Rist mais med chili på en annen panne i olje.
Trinn 4
Fordel mais, kjøtt og ananas på varme tortillas.
Trinn 5
Anrett med salat og urter.
Tips:
Topp gjerne med en skje guacamole.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Wrap med kremet maissalat og skinke
Se oppskriften
Grillede tigerreker med mais/korianderpe...
Se oppskriften
Kylling stekt med cashewnøtter og mais
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g