Wrap med kremet maissalat og skinke
Lett
4 personer
10 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser Bonduelle gourmetmais (180 g drenert vekt x 2)
120 g kremost
1 gulrot
1 courgette
4 myke tortillas
Ca. 150 g skinke
8 blader basilikum
120 g kremost
1 gulrot
1 courgette
4 myke tortillas
Ca. 150 g skinke
8 blader basilikum
Ingredienser til 4 personer
2 bokser Bonduelle gourmetmais (180 g drenert vekt x 2)
120 g kremost
1 gulrot
1 courgette
4 myke tortillas
Ca. 150 g skinke
8 blader basilikum
120 g kremost
1 gulrot
1 courgette
4 myke tortillas
Ca. 150 g skinke
8 blader basilikum
- Trinn 1Avdrypp maisen og rør sammen med kremosten.
- Trinn 2Skjær gulrot og courgette i tynne strimler.
- Trinn 3Smør maissalaten på tortillas og fordel deretter resten av fyldet.
- Trinn 4Rull tett sammen, del opp og pakk i film og matboks.
Tips:
Rør ost og mais med litt pesto hvis du liker den smaken.
Se også: