\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Wrap med kremet maissalat og skinke
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Wrap med kremet maissalat og skinke
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
10 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser
Bonduelle
gourmetmais (180 g drenert vekt x 2)
120 g kremost
1 gulrot
1 courgette
4 myke tortillas
Ca. 150 g skinke
8 blader basilikum
Ingredienser til 4 personer
2 bokser
Bonduelle
gourmetmais (180 g drenert vekt x 2)
120 g kremost
1 gulrot
1 courgette
4 myke tortillas
Ca. 150 g skinke
8 blader basilikum
Trinn 1
Avdrypp maisen og rør sammen med kremosten.
Trinn 2
Skjær gulrot og courgette i tynne strimler.
Trinn 3
Smør maissalaten på tortillas og fordel deretter resten av fyldet.
Trinn 4
Rull tett sammen, del opp og pakk i film og matboks.
Tips:
Rør ost og mais med litt pesto hvis du liker den smaken.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Tacos al pastor med ristet chilimais
Se oppskriften
Mais med chili på små tortillalumper med...
Se oppskriften
Grillede tigerreker med mais/korianderpe...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g