Bakte chilibønner med mais, rotfrukter, tacoskjell og cheddarost
Lett
4 personer
45 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser Bonduelle chilibønner (2 x 430 g)
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
200 g persillerot
200 g gulrøtter
200 g rødbeter
200 g tacochips
100 g cheddarost
½ bunt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Svart pepper
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
200 g persillerot
200 g gulrøtter
200 g rødbeter
200 g tacochips
100 g cheddarost
½ bunt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
2 bokser Bonduelle chilibønner (2 x 430 g)
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
200 g persillerot
200 g gulrøtter
200 g rødbeter
200 g tacochips
100 g cheddarost
½ bunt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Svart pepper
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
200 g persillerot
200 g gulrøtter
200 g rødbeter
200 g tacochips
100 g cheddarost
½ bunt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Rens rotfruktene.
- Trinn 2Skjær dem på langs i ¼ stenger.
- Trinn 3Bland dem med chilibønner og mais i stekepanne med bakepapir.
- Trinn 4Bak i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter til rotfruktene er møre, men fortsatt sprø.
- Trinn 5Fordel tacochips og ost på toppen og gratiner i ovnen.
- Trinn 6Dryss med hakket koriander og chili.
Tips:
Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett.
Se også: