Bakte chilibønner med mais, rotfrukter, tacoskjell og cheddarost

Lett
4 personer
45 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser Bonduelle chilibønner (2 x 430 g)

1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)

200 g persillerot

200 g gulrøtter

200 g rødbeter

200 g tacochips

100 g cheddarost

½ bunt koriander eller persille

1 rød chili

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
2 bokser Bonduelle chilibønner (2 x 430 g)

1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)

200 g persillerot

200 g gulrøtter

200 g rødbeter

200 g tacochips

100 g cheddarost

½ bunt koriander eller persille

1 rød chili

Salt

Svart pepper

Tilbered denne oppskriften med:

Chili beans - 430 g
  1. Trinn 1
    Rens rotfruktene.
  2. Trinn 2
    Skjær dem på langs i ¼ stenger.
  3. Trinn 3
    Bland dem med chilibønner og mais i stekepanne med bakepapir.
  4. Trinn 4
    Bak i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter til rotfruktene er møre, men fortsatt sprø.
  5. Trinn 5
    Fordel tacochips og ost på toppen og gratiner i ovnen.
  6. Trinn 6
    Dryss med hakket koriander og chili.
Tips:
Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +