\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Bakte chilibønner med mais, rotfrukter, tacoskjell og cheddarost
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Bakte chilibønner med mais, rotfrukter, tacoskjell og cheddarost
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
45 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser
Bonduelle
chilibønner (2 x 430 g)
1 boks
Bonduelle
mais (140 g drenert vekt)
200 g persillerot
200 g gulrøtter
200 g rødbeter
200 g tacochips
100 g cheddarost
½ bunt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
2 bokser
Bonduelle
chilibønner (2 x 430 g)
1 boks
Bonduelle
mais (140 g drenert vekt)
200 g persillerot
200 g gulrøtter
200 g rødbeter
200 g tacochips
100 g cheddarost
½ bunt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Svart pepper
Tilbered denne oppskriften med:
Chili beans - 430 g
se produkt
Trinn 1
Rens rotfruktene.
Trinn 2
Skjær dem på langs i ¼ stenger.
Trinn 3
Bland dem med chilibønner og mais i stekepanne med bakepapir.
Trinn 4
Bak i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter til rotfruktene er møre, men fortsatt sprø.
Trinn 5
Fordel tacochips og ost på toppen og gratiner i ovnen.
Trinn 6
Dryss med hakket koriander og chili.
Tips:
Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Grillet brød med kremaktig geitost, basi...
Se oppskriften
Ristet paprika med tex mex mais og røde ...
Se oppskriften
Ristet sopp med stekt avokado, spisskåls...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g