Chili con atún med chili beans, basilikum og fersk tomat
Lett
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser tunfisk
1 rødløk
2 ss. sitronsaft
1/2 bunt basilikum
1 agurk i lange tynne skiver
200 g tomater, gjenre 3 ulike typer
1 isbergsalat
2 ss. kapers
1 dl majones
1 boks Bonduelle chili beans (nettovekt 430 g)
2 ss. olivenolje
Salt
Svart pepper
Brød
1 rødløk
2 ss. sitronsaft
1/2 bunt basilikum
1 agurk i lange tynne skiver
200 g tomater, gjenre 3 ulike typer
1 isbergsalat
2 ss. kapers
1 dl majones
1 boks Bonduelle chili beans (nettovekt 430 g)
2 ss. olivenolje
Salt
Svart pepper
Brød
Ingredienser til 4 personer
2 bokser tunfisk
1 rødløk
2 ss. sitronsaft
1/2 bunt basilikum
1 agurk i lange tynne skiver
200 g tomater, gjenre 3 ulike typer
1 isbergsalat
2 ss. kapers
1 dl majones
1 boks Bonduelle chili beans (nettovekt 430 g)
2 ss. olivenolje
Salt
Svart pepper
Brød
1 rødløk
2 ss. sitronsaft
1/2 bunt basilikum
1 agurk i lange tynne skiver
200 g tomater, gjenre 3 ulike typer
1 isbergsalat
2 ss. kapers
1 dl majones
1 boks Bonduelle chili beans (nettovekt 430 g)
2 ss. olivenolje
Salt
Svart pepper
Brød
- Trinn 1Kutt rødløk i fine ringer og vend dem i sitronsaft.
- Trinn 2Plukk blader av basilikum, del agurken i to på langs og skjær den i meget tynne skiver på langs.
- Trinn 3Del tomatene i to og riv isbergsalaten i grove stykker.
- Trinn 4Rør opp majonesen med kapers og smak til med salt og pepper.
- Trinn 5Anrett alle ingredienser inkl. chilibønner og tunfisk på et fat, tilsett litt olje og server med godt brød.
Se også: