1. >Oppskrifter
  2. >Grillede purreløker med svarte bønner, tomater og mozzarella

Grillede purreløker med svarte bønner, tomater og mozzarella

4 personer
Ingredienser
til 4 personer
6–8 små purreløker

1 boks Bonduelle sorte bønner (drenert vekt 265 g)

1 organisk sitron

2–3 ss. olivenolje

2 ss. hvitvinseddik

½ bunt basilikum

12 cherrytomater

16 mini-mozzarellaoster

Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
6–8 små purreløker

1 boks Bonduelle sorte bønner (drenert vekt 265 g)

1 organisk sitron

2–3 ss. olivenolje

2 ss. hvitvinseddik

½ bunt basilikum

12 cherrytomater

16 mini-mozzarellaoster

Salt og pepper
  1. Trinn 1
    Rens purreløkene og kok dem litt møre, men fortsatt sprøe, i en gryte med vann og avdrypp omhyggelig.
  2. Trinn 2
    Bland purreløkene i 1 ss olivenolje, salt og pepper, og grill dem i 2 min. på hver side – evt. på grillen.
  3. Trinn 3
    Rør finrevet sitronskall og sitronjuice med eddik og olje, tilsett salt og pepper for smak.
  4. Trinn 4
    Bland basilikumblader, halverte tomater, bønner og mozzarella inn i dressingen.
  5. Trinn 5
    Fordel blandingen over de grillede purreløkene på et fat og server med brød.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende