Fiskekaker med mais og rødfrukt-remulade
Lett
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
Nye poteter
500 g fiskefarse
150 g knollselleri
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140 g)
¼ bunt persille
2 ss vegetabilsk olje
150 g persillerot
150 g gulrøtter
1 dl skyr
2 ss majones
2 ss kapers
1 sitron
Salt og pepper
500 g fiskefarse
150 g knollselleri
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140 g)
¼ bunt persille
2 ss vegetabilsk olje
150 g persillerot
150 g gulrøtter
1 dl skyr
2 ss majones
2 ss kapers
1 sitron
Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
Nye poteter
500 g fiskefarse
150 g knollselleri
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140 g)
¼ bunt persille
2 ss vegetabilsk olje
150 g persillerot
150 g gulrøtter
1 dl skyr
2 ss majones
2 ss kapers
1 sitron
Salt og pepper
500 g fiskefarse
150 g knollselleri
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140 g)
¼ bunt persille
2 ss vegetabilsk olje
150 g persillerot
150 g gulrøtter
1 dl skyr
2 ss majones
2 ss kapers
1 sitron
Salt og pepper
- Trinn 1Rør skyr sammen med majones og finhakket kapers.
- Trinn 2Bland grovrevet persillerot og gulrot inn, og krydre med salt og pepper.
- Trinn 3Rør fiskefarsen godt sammen med hakket persille, revet selleri og mais, tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 4La potetene koke og stek fiskekakene i olje i en panne, ca. 3 minutter på hver side.
- Trinn 5Anrett de varme fiskekakene med poteter, remulade, sitronbåter, mais og evt. stekt persille.
Tips:
Isteden for fiskefarse kan du bruke kyllingfarse (men du må ikke smake når du krydrer).
Se også: