\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Fiskekaker med mais og rødfrukt-remulade
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Fiskekaker med mais og rødfrukt-remulade
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
Nye poteter
500 g fiskefarse
150 g knollselleri
2 bokser
Bonduelle
mais (drenert vekt 2 x 140 g)
¼ bunt persille
2 ss vegetabilsk olje
150 g persillerot
150 g gulrøtter
1 dl skyr
2 ss majones
2 ss kapers
1 sitron
Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
Nye poteter
500 g fiskefarse
150 g knollselleri
2 bokser
Bonduelle
mais (drenert vekt 2 x 140 g)
¼ bunt persille
2 ss vegetabilsk olje
150 g persillerot
150 g gulrøtter
1 dl skyr
2 ss majones
2 ss kapers
1 sitron
Salt og pepper
Trinn 1
Rør skyr sammen med majones og finhakket kapers.
Trinn 2
Bland grovrevet persillerot og gulrot inn, og krydre med salt og pepper.
Trinn 3
Rør fiskefarsen godt sammen med hakket persille, revet selleri og mais, tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 4
La potetene koke og stek fiskekakene i olje i en panne, ca. 3 minutter på hver side.
Trinn 5
Anrett de varme fiskekakene med poteter, remulade, sitronbåter, mais og evt. stekt persille.
Tips:
Isteden for fiskefarse kan du bruke kyllingfarse (men du må ikke smake når du krydrer).
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Oksekarbonader med mais, mandler og pers...
Se oppskriften
Kylling stekt med cashewnøtter og mais
Se oppskriften
Tacos al pastor med ristet chilimais
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g