1. >Oppskrifter
  2. >Fiskekaker med mais og rødfrukt-remulade

Fiskekaker med mais og rødfrukt-remulade

Lett
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
Nye poteter

500 g fiskefarse

150 g knollselleri

2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140 g)

¼ bunt persille

2 ss vegetabilsk olje

150 g persillerot

150 g gulrøtter

1 dl skyr

2 ss majones

2 ss kapers

1 sitron

Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
Nye poteter

500 g fiskefarse

150 g knollselleri

2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140 g)

¼ bunt persille

2 ss vegetabilsk olje

150 g persillerot

150 g gulrøtter

1 dl skyr

2 ss majones

2 ss kapers

1 sitron

Salt og pepper
  1. Trinn 1
    Rør skyr sammen med majones og finhakket kapers.
  2. Trinn 2
    Bland grovrevet persillerot og gulrot inn, og krydre med salt og pepper.
  3. Trinn 3
    Rør fiskefarsen godt sammen med hakket persille, revet selleri og mais, tilsett salt og pepper for smak.
  4. Trinn 4
    La potetene koke og stek fiskekakene i olje i en panne, ca. 3 minutter på hver side.
  5. Trinn 5
    Anrett de varme fiskekakene med poteter, remulade, sitronbåter, mais og evt. stekt persille.
Tips:
Isteden for fiskefarse kan du bruke kyllingfarse (men du må ikke smake når du krydrer).
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende