Gresskarsuppe med chilibønner
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 hokkaido gresskar
2 løk, olje
8 dl vann
1 buljongterning
1 ts spisskummen
1 boks Bonduelle chilibønner (430 g)
1 økologisk appelsin
Salt og pepper
Dryss: Gresskarkjerner og dill
2 løk, olje
8 dl vann
1 buljongterning
1 ts spisskummen
1 boks Bonduelle chilibønner (430 g)
1 økologisk appelsin
Salt og pepper
Dryss: Gresskarkjerner og dill
Ingredienser til 4 personer
1 hokkaido gresskar
2 løk, olje
8 dl vann
1 buljongterning
1 ts spisskummen
1 boks Bonduelle chilibønner (430 g)
1 økologisk appelsin
Salt og pepper
Dryss: Gresskarkjerner og dill
2 løk, olje
8 dl vann
1 buljongterning
1 ts spisskummen
1 boks Bonduelle chilibønner (430 g)
1 økologisk appelsin
Salt og pepper
Dryss: Gresskarkjerner og dill
- Trinn 1Skjær gresskarret i to, ta ut kjernene og skjær kjøttet med skall på i biter.
- Trinn 2Hakk løket og stek gresskaret i en gryte med olje.
- Trinn 3Ha i vann, buljongterning og spisskummen og kok med lokk på til grønnsakene blir myke i cirka 15 minutter.
- Trinn 4Ha chilibønner, litt revet appelsinskall og saft i gryten og blend med en stavmikser.
- Trinn 5Juster konsistensen med vann.
- Trinn 6Smak til med salt og pepper og server med et dryss gresskarkjerner og dill.
Se også: