\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Tunsalat med agurk, røde kidneybønner, grov sennep og knekkebrød
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Tunsalat med agurk, røde kidneybønner, grov sennep og knekkebrød
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 boks
Bonduelle
røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
2 bokser tunfisk i vann, drenert
1/2 agurk
1 grønt eple
2 ss grov sennep
1 sitron, usprayet
2 ss olivenolje
Salt
Svart pepper
4–8 stk. tynne, avlange knekkebrød eller grillet brød
Dill
Ingredienser til 4 personer
1 boks
Bonduelle
røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
2 bokser tunfisk i vann, drenert
1/2 agurk
1 grønt eple
2 ss grov sennep
1 sitron, usprayet
2 ss olivenolje
Salt
Svart pepper
4–8 stk. tynne, avlange knekkebrød eller grillet brød
Dill
Trinn 1
Skrell agurken, flekk den på langs, skrap ut kjernene og skjær den i skiver.
Trinn 2
Skjær eplet i tynne båter.
Trinn 3
Riv skallet av en sitron på den fine siden av rivjernet og press ut saften.
Trinn 4
Rør sennep sammen med sitronjuice og olivenolje, tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 5
Bland det hele forsiktig sammen til en salat, tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 6
Anrett salaten på knekkebrød og dryss persille.
Tips:
Kan greit lages med røkt makrell eller annen fisk.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Mais og røde nyrebønner i tacoskall med ...
Se oppskriften
Kald avokadosuppe med røde nyrebønner og...
Se oppskriften
Braisert oksebog med kidneybønner og rot...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g
Mais - 3 x 150 g