1. >Oppskrifter
  2. >Bakt gresskar med grillet kylling, røde kidneybønner, kikerter, urter og yoghurt

Bakt gresskar med grillet kylling, røde kidneybønner, kikerter, urter og yoghurt

Middels
2 personer
50 min.
Ingredienser
til 2 personer
500 g Hokkaido-gresskar

1 boks Bonduelle røde kidneybønner (250 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)

¼ bunt timian

¼ bunt persille

2 ss olivenolje

500 g kyllingbryst

2,5 dl yoghurt

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 2 personer
500 g Hokkaido-gresskar

1 boks Bonduelle røde kidneybønner (250 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)

¼ bunt timian

¼ bunt persille

2 ss olivenolje

500 g kyllingbryst

2,5 dl yoghurt

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Rens gresskaret for kjerner og skjer ut i grove båter med skall.
  2. Trinn 2
    Legg gresskarbåtene i en stekepanne med bakepapir og bland med grovt hakket timian og persille, olje, salt og pepper.
  3. Trinn 3
    Bak gresskarbåtene i 200 graders forvarmet ovn i ca. 25 minutter.
  4. Trinn 4
    Bland gresskarbåtene med nyrebønner og kikerter. Bakes deretter i ytterligere ca. 10 minutter til de er gyldne og sprøe.
  5. Trinn 5
    Bland kyllingbitene med litt olje, salt og pepper, og grill dem på varm grill i ca. 2 minutter på hver side.
  6. Trinn 6
    Anrett kyllingbitene med bakte gresskarbåter og server med yoghurt.
Tips:
Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett, kan også lages med karribønner eller chilibønner.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende