Bakt gresskar med grillet kylling, røde kidneybønner, kikerter, urter og yoghurt
Middels
2 personer
50 min.
Ingredienser
til 2 personer
500 g Hokkaido-gresskar
1 boks Bonduelle røde kidneybønner (250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
¼ bunt timian
¼ bunt persille
2 ss olivenolje
500 g kyllingbryst
2,5 dl yoghurt
Salt
Svart pepper
1 boks Bonduelle røde kidneybønner (250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
¼ bunt timian
¼ bunt persille
2 ss olivenolje
500 g kyllingbryst
2,5 dl yoghurt
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 2 personer
500 g Hokkaido-gresskar
1 boks Bonduelle røde kidneybønner (250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
¼ bunt timian
¼ bunt persille
2 ss olivenolje
500 g kyllingbryst
2,5 dl yoghurt
Salt
Svart pepper
1 boks Bonduelle røde kidneybønner (250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
¼ bunt timian
¼ bunt persille
2 ss olivenolje
500 g kyllingbryst
2,5 dl yoghurt
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Rens gresskaret for kjerner og skjer ut i grove båter med skall.
- Trinn 2Legg gresskarbåtene i en stekepanne med bakepapir og bland med grovt hakket timian og persille, olje, salt og pepper.
- Trinn 3Bak gresskarbåtene i 200 graders forvarmet ovn i ca. 25 minutter.
- Trinn 4Bland gresskarbåtene med nyrebønner og kikerter. Bakes deretter i ytterligere ca. 10 minutter til de er gyldne og sprøe.
- Trinn 5Bland kyllingbitene med litt olje, salt og pepper, og grill dem på varm grill i ca. 2 minutter på hver side.
- Trinn 6Anrett kyllingbitene med bakte gresskarbåter og server med yoghurt.
Tips:
Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett, kan også lages med karribønner eller chilibønner.
Se også: