1. >Oppskrifter
  2. >Grillede kyllingpinner med mango-bønnesalsa

Grillede kyllingpinner med mango-bønnesalsa

Lett
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
300 g kyllingindrefilet

Salt

Svart pepper

1 ss. vegetabilsk olje

Salsa:

1 boks Bonduelle bønneblanding (250 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)

1/2 mango

¼ bunt koriander

2 vårløker

1 rød chili

2–3 ss. limejuice, ca. 1 lime

2 ss. olivenolje

16 grillpinner

2 lime, kuttet i halvdeler
Ingredienser til 4 personer
300 g kyllingindrefilet

Salt

Svart pepper

1 ss. vegetabilsk olje

Salsa:

1 boks Bonduelle bønneblanding (250 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)

1/2 mango

¼ bunt koriander

2 vårløker

1 rød chili

2–3 ss. limejuice, ca. 1 lime

2 ss. olivenolje

16 grillpinner

2 lime, kuttet i halvdeler
  1. Trinn 1
    Tilsett bønnene og maisen i en sikt og avdrypp omhyggelig.
  2. Trinn 2
    Skrell mangoen og kutt den i ca. 1×1-terninger.
  3. Trinn 3
    Kok korianderen grovt, kutt løk og chili fint.
  4. Trinn 4
    Bland alt sammen med limejuice og olivenolje, tilsett salt og pepper for smak.
  5. Trinn 5
    Tilsett kyllingen på pinnene, og bland dem med salt og pepper. Stek kyllingspinnene i en panne i vegetabilsk olje i ca. 2 minutter på hver side.
  6. Trinn 6
    Anrett kyllingen med mango-/bønnesalat og server med lime.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende