Minitærter med kikerter og bacon
Middels
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 boks Bonduelle kikerter (drenert vekt 265)
4 ss hakkede halvtørkede tomater
4 skiver sprøstekt bacon
Salt og pepper
1 ss melk
1 ts maisstivelse
8 store egg
Topping:
2 dl revet ost
3 ss solsikkefrø
4 ss hakkede halvtørkede tomater
4 skiver sprøstekt bacon
Salt og pepper
1 ss melk
1 ts maisstivelse
8 store egg
Topping:
2 dl revet ost
3 ss solsikkefrø
Ingredienser til 4 personer
1 boks Bonduelle kikerter (drenert vekt 265)
4 ss hakkede halvtørkede tomater
4 skiver sprøstekt bacon
Salt og pepper
1 ss melk
1 ts maisstivelse
8 store egg
Topping:
2 dl revet ost
3 ss solsikkefrø
4 ss hakkede halvtørkede tomater
4 skiver sprøstekt bacon
Salt og pepper
1 ss melk
1 ts maisstivelse
8 store egg
Topping:
2 dl revet ost
3 ss solsikkefrø
- Trinn 1Sett ovnen på 200 grader og smør en metallmuffinform med plass til 12 muffins med olje.
- Trinn 2Mos avdryppede kikerter og bland med tomat, knust bacon og litt salt og pepper.
- Trinn 3Pisk melk, maisstivelse og egg sammen i en bolle og bland med kikertblandingen.
- Trinn 4Fordel i de 12 formene.
- Trinn 5Dryss deretter ost og solsikkefrø, og bak de små paiene i ca. 20 minutter.
- Trinn 6Server litt varme. Avkjøl resten og pakk i film, og matboks.
Se også: