Trinn 1
Kutt løken og hvitløken fint. Hakk oregano grovt.
Trinn 2
Stek løk, hvitløk og oregano i olje i en panne til lysebrunt.
Trinn 3
Tilsett kikerter og røde nyrebønner, brun godt og tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 4
Halver paprikaene på langs, fjern kjernene og legg dem i en stekepanne med bakepapir.
Trinn 5
Fyll paprikaen med kikerter og røde nyrebønner, og dryss revet ost og brødterninger. Bak dem i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 minutter, til de er gyldne og møre.
Trinn 6
Hakk rosmarin grovt, bland kjøttet inn i det, krydre med salt og pepper og stek det i en varm panne i olje i ca. 3 minutter på hver side.
Trinn 7
Anrett kjøttet med bakt paprika, og server med sitron.
Tips:
Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett, kan også lages med karribønner og chilibønner.