\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Tomatsalat med mini mozzarella og kikertpesto
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Tomatsalat med mini mozzarella og kikertpesto
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
15 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 boks
Bonduelle
kikerter (265 g drenert vekt)
4 ss god pesto
2 bifftomater
200 g minimozzarella
1/4 bunt basilikum,
50 g parmesan
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
1 boks
Bonduelle
kikerter (265 g drenert vekt)
4 ss god pesto
2 bifftomater
200 g minimozzarella
1/4 bunt basilikum,
50 g parmesan
Salt
Svart pepper
Trinn 1
Tilsett kikerter i en liter-målekopp og tilsett pesto og bland det sammen, tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 2
Skjær bifftomater i skiver.
Trinn 3
Hell vannet fra mozzarellaosten og la det dryppe godt av.
Trinn 4
Bland osten med 2 ss kikertpesto.
Trinn 5
Legg kikertpesto på 4 tallerkener eller et fat og lag en salat med tomater og ost, dryss revet parmesan og basilikumblader.
Tips:
Kan greit lages med andre former for pesto. Kan også blandes direkte inn i boksen med litt forsiktighet.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Kikert- og hasselnøttzaatar, yoghurt og ...
Se oppskriften
Kikertsalat med rødløk, pestofløte og br...
Se oppskriften
Grillet brød med tex mex chili mais, chè...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Kikerter - 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Mais - 3 x 150 g