\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Banan og mais-muffins med kokos, bær og skyr
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Banan og mais-muffins med kokos, bær og skyr
skriv ut oppskrift
Middels
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
3 egg
2 bokser
Bonduelle
mais (drænet vægt 2 x 140 g)
125 g mel
3 modne bananer
80 g mørk sjokolade
170 g brunsukker
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
2 ss kokosmel
100 g bringebær
100 g blåbær
2 dl skyr
Smør
Peppermynte
Ingredienser til 4 personer
3 egg
2 bokser
Bonduelle
mais (drænet vægt 2 x 140 g)
125 g mel
3 modne bananer
80 g mørk sjokolade
170 g brunsukker
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
2 ss kokosmel
100 g bringebær
100 g blåbær
2 dl skyr
Smør
Peppermynte
Trinn 1
Pisk egg, terninger og vaniljesukker godt sammen og bland inn mel, vaniljesukker, bakepulver og kokosmel.
Trinn 2
Skjær bananene og sjokoladen i grove stykker og bland i deigen sammen med mais.
Trinn 3
Smør muffinsformene godt, dryss dem med sukker og fordel deigen i formene.
Trinn 4
Tilsett litt mais og kokos på toppen, og bak i ovnen ved 185 grader i ca. 25–30 minutter.
Trinn 5
Kjøl av på en bakerist, ta muffinsen ut av formen og anrett med skyr, friske bær og peppermynte
Tips:
Du kan bytte ut farin med rørsukker og blåbær eller bringebær isteden for banan.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Sommerrisotto med mais, tomat og timian
Se oppskriften
Thaikyllingsalat med mais, kål og rød ch...
Se oppskriften
Mais og røde nyrebønner i tacoskall med ...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g