1. >Oppskrifter
  2. >Belgisk vaffel med mais, cheddarost og quinoa-tomatsalat

Belgisk vaffel med mais, cheddarost og quinoa-tomatsalat

Lett
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 mini pack Bonduelle quinoa (85 g)

220 g hvetemel

2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g)

2 ts bakepulver

Olivenolje

2,5 dl melk

2 egg

¼ bunt persille

50 g cheddarost

200 g cherrytomater

¼ spisskål

1 rødløk

¼ bunt bredbladet persille

Epleeddik

Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
1 mini pack Bonduelle quinoa (85 g)

220 g hvetemel

2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g)

2 ts bakepulver

Olivenolje

2,5 dl melk

2 egg

¼ bunt persille

50 g cheddarost

200 g cherrytomater

¼ spisskål

1 rødløk

¼ bunt bredbladet persille

Epleeddik

Salt og pepper
  1. Trinn 1
    Bland mel med bakepulver, 1 ss. olje, ½ ts salt og pepper, og rør det sammen med melk og egg.
  2. Trinn 2
    Tilsett 1 boks mais, hakket persille og revet ost i deigen, og bland det godt sammen.
  3. Trinn 3
    Stek som vafler i et vaffeljern – eller som blinis på en blinispanne, eller som små pannekaker.
  4. Trinn 4
    Bland halve tomater, kuttet spisskål, rødløk, mais, quinoa i eddik og olje, krydre med salt og pepper.
  5. Trinn 5
    Anrett vaflene på et fat sammen med quinoa-tomatsalat.
Tips:
Kan greit lages med røkt fisk, røkt skinke eller et poached egg.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende