\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Belgisk vaffel med mais, cheddarost og quinoa-tomatsalat
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Belgisk vaffel med mais, cheddarost og quinoa-tomatsalat
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 mini pack
Bonduelle
quinoa (85 g)
220 g hvetemel
2 bokser
Bonduelle
mais (drenert vekt 2 x 140g)
2 ts bakepulver
Olivenolje
2,5 dl melk
2 egg
¼ bunt persille
50 g cheddarost
200 g cherrytomater
¼ spisskål
1 rødløk
¼ bunt bredbladet persille
Epleeddik
Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
1 mini pack
Bonduelle
quinoa (85 g)
220 g hvetemel
2 bokser
Bonduelle
mais (drenert vekt 2 x 140g)
2 ts bakepulver
Olivenolje
2,5 dl melk
2 egg
¼ bunt persille
50 g cheddarost
200 g cherrytomater
¼ spisskål
1 rødløk
¼ bunt bredbladet persille
Epleeddik
Salt og pepper
Trinn 1
Bland mel med bakepulver, 1 ss. olje, ½ ts salt og pepper, og rør det sammen med melk og egg.
Trinn 2
Tilsett 1 boks mais, hakket persille og revet ost i deigen, og bland det godt sammen.
Trinn 3
Stek som vafler i et vaffeljern – eller som blinis på en blinispanne, eller som små pannekaker.
Trinn 4
Bland halve tomater, kuttet spisskål, rødløk, mais, quinoa i eddik og olje, krydre med salt og pepper.
Trinn 5
Anrett vaflene på et fat sammen med quinoa-tomatsalat.
Tips:
Kan greit lages med røkt fisk, røkt skinke eller et poached egg.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Grillet brød med kremaktig geitost, basi...
Se oppskriften
Små panneristede gulrøtter med mais, sop...
Se oppskriften
Kylling stekt med cashewnøtter og mais
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g