Belgisk vaffel med mais, cheddarost og quinoa-tomatsalat
Lett
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 mini pack Bonduelle quinoa (85 g)
220 g hvetemel
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g)
2 ts bakepulver
Olivenolje
2,5 dl melk
2 egg
¼ bunt persille
50 g cheddarost
200 g cherrytomater
¼ spisskål
1 rødløk
¼ bunt bredbladet persille
Epleeddik
Salt og pepper
220 g hvetemel
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g)
2 ts bakepulver
Olivenolje
2,5 dl melk
2 egg
¼ bunt persille
50 g cheddarost
200 g cherrytomater
¼ spisskål
1 rødløk
¼ bunt bredbladet persille
Epleeddik
Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
1 mini pack Bonduelle quinoa (85 g)
220 g hvetemel
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g)
2 ts bakepulver
Olivenolje
2,5 dl melk
2 egg
¼ bunt persille
50 g cheddarost
200 g cherrytomater
¼ spisskål
1 rødløk
¼ bunt bredbladet persille
Epleeddik
Salt og pepper
220 g hvetemel
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g)
2 ts bakepulver
Olivenolje
2,5 dl melk
2 egg
¼ bunt persille
50 g cheddarost
200 g cherrytomater
¼ spisskål
1 rødløk
¼ bunt bredbladet persille
Epleeddik
Salt og pepper
- Trinn 1Bland mel med bakepulver, 1 ss. olje, ½ ts salt og pepper, og rør det sammen med melk og egg.
- Trinn 2Tilsett 1 boks mais, hakket persille og revet ost i deigen, og bland det godt sammen.
- Trinn 3Stek som vafler i et vaffeljern – eller som blinis på en blinispanne, eller som små pannekaker.
- Trinn 4Bland halve tomater, kuttet spisskål, rødløk, mais, quinoa i eddik og olje, krydre med salt og pepper.
- Trinn 5Anrett vaflene på et fat sammen med quinoa-tomatsalat.
Tips:
Kan greit lages med røkt fisk, røkt skinke eller et poached egg.
Se også: