\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Blomkål og kikertesuppe
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Blomkål og kikertesuppe
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 løk
1 eple
Olje
1 blomkålshode
1 ss. Ras El Hanout (marokkansk krydderblanding)
1 boks kokosmelk
1 boks
Bonduelle
kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks
Bonduelle
gourmet mais (140 g)
5 dl vann
1 terning grønnsaksbuljong
Salt og pepper
Pynt: ferske spirer
Ingredienser til 4 personer
1 løk
1 eple
Olje
1 blomkålshode
1 ss. Ras El Hanout (marokkansk krydderblanding)
1 boks kokosmelk
1 boks
Bonduelle
kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks
Bonduelle
gourmet mais (140 g)
5 dl vann
1 terning grønnsaksbuljong
Salt og pepper
Pynt: ferske spirer
Trinn 1
Skjær løket og eplet i biter og skjær blomkålen i buketter. Stek i en gryte med olie.
Trinn 2
Ha i de øvrige ingrediensene og stek med lokket på til blomkålen blir myk, ca. 8 minutter.
Trinn 3
Blend suppen og juster eventuelt med mer vann.
Trinn 4
Smak til med salt og pepper.
Trinn 5
Server suppen med et dryss ferske spirer.
Tips:
Server gjerne suppen med litt limesaft.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Grillet brød med kremaktig geitost, basi...
Se oppskriften
Ristet sopp med stekt avokado, spisskåls...
Se oppskriften
Løksalat med mais og estragonvinaigrette
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Kikerter - 150 g
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g