Blomkål og kikertesuppe
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 løk
1 eple
Olje
1 blomkålshode
1 ss. Ras El Hanout (marokkansk krydderblanding)
1 boks kokosmelk
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle gourmet mais (140 g)
5 dl vann
1 terning grønnsaksbuljong
Salt og pepper
Pynt: ferske spirer
1 eple
Olje
1 blomkålshode
1 ss. Ras El Hanout (marokkansk krydderblanding)
1 boks kokosmelk
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle gourmet mais (140 g)
5 dl vann
1 terning grønnsaksbuljong
Salt og pepper
Pynt: ferske spirer
Ingredienser til 4 personer
1 løk
1 eple
Olje
1 blomkålshode
1 ss. Ras El Hanout (marokkansk krydderblanding)
1 boks kokosmelk
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle gourmet mais (140 g)
5 dl vann
1 terning grønnsaksbuljong
Salt og pepper
Pynt: ferske spirer
1 eple
Olje
1 blomkålshode
1 ss. Ras El Hanout (marokkansk krydderblanding)
1 boks kokosmelk
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle gourmet mais (140 g)
5 dl vann
1 terning grønnsaksbuljong
Salt og pepper
Pynt: ferske spirer
- Trinn 1Skjær løket og eplet i biter og skjær blomkålen i buketter. Stek i en gryte med olie.
- Trinn 2Ha i de øvrige ingrediensene og stek med lokket på til blomkålen blir myk, ca. 8 minutter.
- Trinn 3Blend suppen og juster eventuelt med mer vann.
- Trinn 4Smak til med salt og pepper.
- Trinn 5Server suppen med et dryss ferske spirer.
Tips:
Server gjerne suppen med litt limesaft.
Se også: