Bønnesalat med spinat, mango og maisdressing
Lett
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
100 g hvetekjerner
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
1 boks Bonduelle kikerter (drenert vekt 265 g)
1 boks Bonduelle kidneybønner (drenert 265 g)
1–2 ss olivenolje
1 ss epleeddik
100 g babyspinat
1 mango
2 dl ristede kokosflak
DRESSING:
1 organisk lime
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
2 dl yoghurt naturell
¼ bunt mint
¼ bunt basilikum
1 fedd hvitløk
Salt og pepper
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
1 boks Bonduelle kikerter (drenert vekt 265 g)
1 boks Bonduelle kidneybønner (drenert 265 g)
1–2 ss olivenolje
1 ss epleeddik
100 g babyspinat
1 mango
2 dl ristede kokosflak
DRESSING:
1 organisk lime
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
2 dl yoghurt naturell
¼ bunt mint
¼ bunt basilikum
1 fedd hvitløk
Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
100 g hvetekjerner
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
1 boks Bonduelle kikerter (drenert vekt 265 g)
1 boks Bonduelle kidneybønner (drenert 265 g)
1–2 ss olivenolje
1 ss epleeddik
100 g babyspinat
1 mango
2 dl ristede kokosflak
DRESSING:
1 organisk lime
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
2 dl yoghurt naturell
¼ bunt mint
¼ bunt basilikum
1 fedd hvitløk
Salt og pepper
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
1 boks Bonduelle kikerter (drenert vekt 265 g)
1 boks Bonduelle kidneybønner (drenert 265 g)
1–2 ss olivenolje
1 ss epleeddik
100 g babyspinat
1 mango
2 dl ristede kokosflak
DRESSING:
1 organisk lime
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
2 dl yoghurt naturell
¼ bunt mint
¼ bunt basilikum
1 fedd hvitløk
Salt og pepper
- Trinn 1Kok hvetekjernene, hell bort vannet, mariner dem i olje og eddik, og tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 2Riv av skallet på limen med den fine siden av et rivjern og klem ut saften.
- Trinn 3Bland skallet og saften sammen med de resterende ingrediensene til dressingen, tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 4Fordel spinaten i 4 boller og sammen med mango i grove terninger, kjerner, mais, kikerter og bønner.
- Trinn 5Anrett med ristede kokosflak og server med dressing.
Tips:
Du kan bruke melon og papaya isteden for mango.
Se også: