Braisert kalvebog med kidneybønner og chorizo
Middels
4 personer
105 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 løk
4 gulrøtter
Olje
600 g kalvebog eller nakke
300 g rå chorizopølser
En liten håndfull fersk mynte
2 dl kalvebuljong
Salt og pepper
2 bokser Bonduelle kidneybønner (drenert vekt 500 g)
En liten klatt smør
Dryss: Nigellafrø
4 gulrøtter
Olje
600 g kalvebog eller nakke
300 g rå chorizopølser
En liten håndfull fersk mynte
2 dl kalvebuljong
Salt og pepper
2 bokser Bonduelle kidneybønner (drenert vekt 500 g)
En liten klatt smør
Dryss: Nigellafrø
Ingredienser til 4 personer
2 løk
4 gulrøtter
Olje
600 g kalvebog eller nakke
300 g rå chorizopølser
En liten håndfull fersk mynte
2 dl kalvebuljong
Salt og pepper
2 bokser Bonduelle kidneybønner (drenert vekt 500 g)
En liten klatt smør
Dryss: Nigellafrø
4 gulrøtter
Olje
600 g kalvebog eller nakke
300 g rå chorizopølser
En liten håndfull fersk mynte
2 dl kalvebuljong
Salt og pepper
2 bokser Bonduelle kidneybønner (drenert vekt 500 g)
En liten klatt smør
Dryss: Nigellafrø
- Trinn 1Sett ovnen på 225 grader. Smør en ildfast form med litt olje.
- Trinn 2Skær grønnsakene i mindre stykker og ha i formen sammen med kjøtt, pølser, mynte, buljong, salt og pepper.
- Trinn 3Dekk formen med aluminiumsfolie og sett inn i ovnen i 1 ¼ time.
- Trinn 4Ta bort aluminiumsfolien og la retten brune i cirka 15 minutter. Hold øye med retten.
- Trinn 5Ha kidneybønnene i en gryte med litt smør og varm opp bønnene forsiktig før de serveres med kjøtt og pølser.
Se også: