Squashgrateng med røde kidneybønner
Middels
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
200 g squash
½ sitron usprøytet
30 g revet parmesanost
1 fedd hvitløk, finsnittet
4 gram oregano, hakket
2 egg
1 boks Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drenert vekt 60 g)
Salt
Svart pepper
½ sitron usprøytet
30 g revet parmesanost
1 fedd hvitløk, finsnittet
4 gram oregano, hakket
2 egg
1 boks Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drenert vekt 60 g)
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 1 person
200 g squash
½ sitron usprøytet
30 g revet parmesanost
1 fedd hvitløk, finsnittet
4 gram oregano, hakket
2 egg
1 boks Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drenert vekt 60 g)
Salt
Svart pepper
½ sitron usprøytet
30 g revet parmesanost
1 fedd hvitløk, finsnittet
4 gram oregano, hakket
2 egg
1 boks Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drenert vekt 60 g)
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Finkutt hvitløk, grovhakk oregano og riv sitronskall fint på rivjern.
- Trinn 2Riv squashen og parmesanost på rivjern og tilsett hvitløk, oregano og sitronskall.
- Trinn 3Rør eggene, ett av gangen, ut i massen og tilsett deretter de røde kidneybønnene.
- Trinn 4Bland alt sammen, tilsett salt og pepper etter smak og hell blandingen i en ildfast form.
- Trinn 5Stekes i en forvarmet ovn på 210 grader i ca. 20 minutter til gratengen er gyllen på toppen.
Se også: