1. >Oppskrifter
  2. >Kål- og eplesalat med wasabiyoghurt og røde kidneybønner

Kål- og eplesalat med wasabiyoghurt og røde kidneybønner

Lett
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
2 ss. yoghurt naturell

1/2 ts. wasabipasta

200 g rød spisskål/rødkål

1 grønt eple

1 ss. epleeddik

1 boks Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drenert vekt 60 g)

20 g erteskudd

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 1 person
2 ss. yoghurt naturell

1/2 ts. wasabipasta

200 g rød spisskål/rødkål

1 grønt eple

1 ss. epleeddik

1 boks Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drenert vekt 60 g)

20 g erteskudd

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Rør sammen yoghurt og wasabi og smak til med salt.
  2. Trinn 2
    Kutt halve kålen grovt og den andre halve i tynne strimler.
  3. Trinn 3
    Skjær eplet i tynne skiver på et mandolinjern eller med en skarp kniv og bland skivene i epleeddik.
  4. Trinn 4
    Bland sammen forsiktig og ha i røde kidneybønner.
  5. Trinn 5
    Anrett salaten med erteskudd og et dryss svart pepper.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende