Kål- og eplesalat med wasabiyoghurt og røde kidneybønner
Lett
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
2 ss. yoghurt naturell
1/2 ts. wasabipasta
200 g rød spisskål/rødkål
1 grønt eple
1 ss. epleeddik
1 boks Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drenert vekt 60 g)
20 g erteskudd
Salt
Svart pepper
1/2 ts. wasabipasta
200 g rød spisskål/rødkål
1 grønt eple
1 ss. epleeddik
1 boks Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drenert vekt 60 g)
20 g erteskudd
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 1 person
2 ss. yoghurt naturell
1/2 ts. wasabipasta
200 g rød spisskål/rødkål
1 grønt eple
1 ss. epleeddik
1 boks Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drenert vekt 60 g)
20 g erteskudd
Salt
Svart pepper
1/2 ts. wasabipasta
200 g rød spisskål/rødkål
1 grønt eple
1 ss. epleeddik
1 boks Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drenert vekt 60 g)
20 g erteskudd
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Rør sammen yoghurt og wasabi og smak til med salt.
- Trinn 2Kutt halve kålen grovt og den andre halve i tynne strimler.
- Trinn 3Skjær eplet i tynne skiver på et mandolinjern eller med en skarp kniv og bland skivene i epleeddik.
- Trinn 4Bland sammen forsiktig og ha i røde kidneybønner.
- Trinn 5Anrett salaten med erteskudd og et dryss svart pepper.
Se også: