1. >Oppskrifter
  2. >Kikertbiff med ferskostkrem og syltet selleri

Kikertbiff med ferskostkrem og syltet selleri

Lett
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser Bonduelle kikerter (drenert vekt 2 x 265 g)

1/2 bunt bredbladet persille

4 fedd hvitløk

1 løk, ½ dl olivenolje

½ ts bakepulver

2 ts malt spisskummen

1 ts salt

2 ts paprika

2 ss sitronjuice

2–3 ss olivenolje

Tilbehør:

200 g knollselleri

½ sitron

2 ss eddik

1 ss olivenolje

100 g fersk ost

Brønnkarse

Paprika

Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
2 bokser Bonduelle kikerter (drenert vekt 2 x 265 g)

1/2 bunt bredbladet persille

4 fedd hvitløk

1 løk, ½ dl olivenolje

½ ts bakepulver

2 ts malt spisskummen

1 ts salt

2 ts paprika

2 ss sitronjuice

2–3 ss olivenolje

Tilbehør:

200 g knollselleri

½ sitron

2 ss eddik

1 ss olivenolje

100 g fersk ost

Brønnkarse

Paprika

Salt og pepper
  1. Trinn 1
    Hakk løk, persille og hvitløk og bland med olivenolje, kikerter, bakepulver, spisskummen og salt.
  2. Trinn 2
    Tilsett pepper og salt for smak, tilsett paprika og sitronsaft, og form pureen til 4 store biffer.
  3. Trinn 3
    Stek biffene i olivenolje i ca. 2–3 minutter på hver side til de er gyldne og sprø.
  4. Trinn 4
    Bland tynne skiver selleri i sitronjuice, eddik og olivenolje, tilsett salt og pepper for smak.
  5. Trinn 5
    Rør fersk ost med paprika, salt og pepper, og anrett biffene med fersk ost, brønnkarse og sitronbåter.
Tips:
Du kan bruke linser og svarte bønner isteden for mais.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende