\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Kikertbiff med ferskostkrem og syltet selleri
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Kikertbiff med ferskostkrem og syltet selleri
skriv ut oppskrift
Lett
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser
Bonduelle
kikerter (drenert vekt 2 x 265 g)
1/2 bunt bredbladet persille
4 fedd hvitløk
1 løk, ½ dl olivenolje
½ ts bakepulver
2 ts malt spisskummen
1 ts salt
2 ts paprika
2 ss sitronjuice
2–3 ss olivenolje
Tilbehør:
200 g knollselleri
½ sitron
2 ss eddik
1 ss olivenolje
100 g fersk ost
Brønnkarse
Paprika
Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
2 bokser
Bonduelle
kikerter (drenert vekt 2 x 265 g)
1/2 bunt bredbladet persille
4 fedd hvitløk
1 løk, ½ dl olivenolje
½ ts bakepulver
2 ts malt spisskummen
1 ts salt
2 ts paprika
2 ss sitronjuice
2–3 ss olivenolje
Tilbehør:
200 g knollselleri
½ sitron
2 ss eddik
1 ss olivenolje
100 g fersk ost
Brønnkarse
Paprika
Salt og pepper
Trinn 1
Hakk løk, persille og hvitløk og bland med olivenolje, kikerter, bakepulver, spisskummen og salt.
Trinn 2
Tilsett pepper og salt for smak, tilsett paprika og sitronsaft, og form pureen til 4 store biffer.
Trinn 3
Stek biffene i olivenolje i ca. 2–3 minutter på hver side til de er gyldne og sprø.
Trinn 4
Bland tynne skiver selleri i sitronjuice, eddik og olivenolje, tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 5
Rør fersk ost med paprika, salt og pepper, og anrett biffene med fersk ost, brønnkarse og sitronbåter.
Tips:
Du kan bruke linser og svarte bønner isteden for mais.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Pasta med tomat og kikerter
Se oppskriften
Kikert- og hasselnøttzaatar, yoghurt og ...
Se oppskriften
Kikertsalat med rødløk, pestofløte og br...
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Kikerter - 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Mais - 3 x 150 g