1. >Oppskrifter
  2. >Lam i karrisaus med mais og linser

Lam i karrisaus med mais og linser

Middels
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
600 g lammeinnerlår i terninger

Olje

1 stor løk

2 fedd hvitløk

1 ss karri

1 boks hakkede tomater

2 dl vann

1 dl crème fraîche 38%

3 ss soya

2 bokser Bonduelle gourmet mais (drenert vekt 280 g)

1 boks Bonduelle linser (drenert vekt 265 g)

¼-½ savoykål

Salt og pepper

Dryss: Pistasjnøtter og mynte
Ingredienser til 4 personer
600 g lammeinnerlår i terninger

Olje

1 stor løk

2 fedd hvitløk

1 ss karri

1 boks hakkede tomater

2 dl vann

1 dl crème fraîche 38%

3 ss soya

2 bokser Bonduelle gourmet mais (drenert vekt 280 g)

1 boks Bonduelle linser (drenert vekt 265 g)

¼-½ savoykål

Salt og pepper

Dryss: Pistasjnøtter og mynte
  1. Trinn 1
    Stek kjøttet i en gryte. Skjær løket og hvitøkene i skiver og stek med kjøttet.
  2. Trinn 2
    Tilsett karri, tomater, vann, crème fraîche og soya. La retten småkoke med lokk på i 20 minutter.
  3. Trinn 3
    La mais og linser dryppe av og held i gryten sammen med snittet kål. La retten småkoke i ca. 5 minutter.
  4. Trinn 4
    Smak til med salt og pepper og dryss med pistasjnøtter og mynte.
Tip:
Server med naanbrød.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende