Lam i karrisaus med mais og linser
Middels
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
600 g lammeinnerlår i terninger
Olje
1 stor løk
2 fedd hvitløk
1 ss karri
1 boks hakkede tomater
2 dl vann
1 dl crème fraîche 38%
3 ss soya
2 bokser Bonduelle gourmet mais (drenert vekt 280 g)
1 boks Bonduelle linser (drenert vekt 265 g)
¼-½ savoykål
Salt og pepper
Dryss: Pistasjnøtter og mynte
Olje
1 stor løk
2 fedd hvitløk
1 ss karri
1 boks hakkede tomater
2 dl vann
1 dl crème fraîche 38%
3 ss soya
2 bokser Bonduelle gourmet mais (drenert vekt 280 g)
1 boks Bonduelle linser (drenert vekt 265 g)
¼-½ savoykål
Salt og pepper
Dryss: Pistasjnøtter og mynte
Ingredienser til 4 personer
600 g lammeinnerlår i terninger
Olje
1 stor løk
2 fedd hvitløk
1 ss karri
1 boks hakkede tomater
2 dl vann
1 dl crème fraîche 38%
3 ss soya
2 bokser Bonduelle gourmet mais (drenert vekt 280 g)
1 boks Bonduelle linser (drenert vekt 265 g)
¼-½ savoykål
Salt og pepper
Dryss: Pistasjnøtter og mynte
Olje
1 stor løk
2 fedd hvitløk
1 ss karri
1 boks hakkede tomater
2 dl vann
1 dl crème fraîche 38%
3 ss soya
2 bokser Bonduelle gourmet mais (drenert vekt 280 g)
1 boks Bonduelle linser (drenert vekt 265 g)
¼-½ savoykål
Salt og pepper
Dryss: Pistasjnøtter og mynte
- Trinn 1Stek kjøttet i en gryte. Skjær løket og hvitøkene i skiver og stek med kjøttet.
- Trinn 2Tilsett karri, tomater, vann, crème fraîche og soya. La retten småkoke med lokk på i 20 minutter.
- Trinn 3La mais og linser dryppe av og held i gryten sammen med snittet kål. La retten småkoke i ca. 5 minutter.
- Trinn 4Smak til med salt og pepper og dryss med pistasjnøtter og mynte.
Tip:
Server med naanbrød.
Se også: