1. >Oppskrifter
  2. >Maismuffins med røkt chili og popcorn

Maismuffins med røkt chili og popcorn

Middels
8 personer
30 min.
Ingredienser
til 8 personer
(8 -10 stk)



200 g hvetemel

2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140 g)

2–3 røkte chipotle-chilier i kraft

2 dl lettmelk

2 egg

50 g smør

2 ss polentamel

3 ts bakepulver

1 ts salt

Popcorn

Cremefraiche
Ingredienser til 8 personer
(8 -10 stk)



200 g hvetemel

2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140 g)

2–3 røkte chipotle-chilier i kraft

2 dl lettmelk

2 egg

50 g smør

2 ss polentamel

3 ts bakepulver

1 ts salt

Popcorn

Cremefraiche
  1. Trinn 1
    Bland hvetemel, polentamel, bakepulver og salt, rør deretter inn melk og egg.
  2. Trinn 2
    Smelt smøret og bland det i deigen sammen med mais og grovhakkede chili.
  3. Trinn 3
    Smør muffinsformene med litt ekstra smør og fordel fyllet i dem.
  4. Trinn 4
    Bak i ovnen ved 185 grader i ca. 30–35 minutter.
  5. Trinn 5
    Kjøl av på rist, ta muffinsen ut av formen, og anrett med popcorn og cremefraiche.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende