Maismuffins med røkt chili og popcorn
Middels
8 personer
30 min.
Ingredienser
til 8 personer
(8 -10 stk)
200 g hvetemel
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140 g)
2–3 røkte chipotle-chilier i kraft
2 dl lettmelk
2 egg
50 g smør
2 ss polentamel
3 ts bakepulver
1 ts salt
Popcorn
Cremefraiche
200 g hvetemel
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140 g)
2–3 røkte chipotle-chilier i kraft
2 dl lettmelk
2 egg
50 g smør
2 ss polentamel
3 ts bakepulver
1 ts salt
Popcorn
Cremefraiche
Ingredienser til 8 personer
(8 -10 stk)
200 g hvetemel
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140 g)
2–3 røkte chipotle-chilier i kraft
2 dl lettmelk
2 egg
50 g smør
2 ss polentamel
3 ts bakepulver
1 ts salt
Popcorn
Cremefraiche
200 g hvetemel
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140 g)
2–3 røkte chipotle-chilier i kraft
2 dl lettmelk
2 egg
50 g smør
2 ss polentamel
3 ts bakepulver
1 ts salt
Popcorn
Cremefraiche
- Trinn 1Bland hvetemel, polentamel, bakepulver og salt, rør deretter inn melk og egg.
- Trinn 2Smelt smøret og bland det i deigen sammen med mais og grovhakkede chili.
- Trinn 3Smør muffinsformene med litt ekstra smør og fordel fyllet i dem.
- Trinn 4Bak i ovnen ved 185 grader i ca. 30–35 minutter.
- Trinn 5Kjøl av på rist, ta muffinsen ut av formen, og anrett med popcorn og cremefraiche.
Se også: