\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Maissuppe med sopp, ristet brød og skyr
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Maissuppe med sopp, ristet brød og skyr
skriv ut oppskrift
Lett
2 personer
50 min.
Ingredienser
til 2 personer
2 bokser
Bonduelle
mais (2 x 140 g drenert vekt)
400 g poteter
1 løk, ca. 50 g
2 fedd hvitløk
2 ss. olivenolje
1 buljongterning, grønn
1 liter vann
250 g sopp, villsjampinjong
4 timian-kvister, hakket
4 skiver brød, ristet
Skyr
Brønnkarse
Salt og sort pepper
Ingredienser til 2 personer
2 bokser
Bonduelle
mais (2 x 140 g drenert vekt)
400 g poteter
1 løk, ca. 50 g
2 fedd hvitløk
2 ss. olivenolje
1 buljongterning, grønn
1 liter vann
250 g sopp, villsjampinjong
4 timian-kvister, hakket
4 skiver brød, ristet
Skyr
Brønnkarse
Salt og sort pepper
Trinn 1
Skrell poteten og skjær dem i mindre stykker.
Trinn 2
Kutt løken og hvitløken fint, og stek i en stor gryte sammen med potetene.
Trinn 3
Tilsett buljongterning og vann, og kok i 30 minutter til potetene er møre.
Trinn 4
Tilsett mais og bland godt sammen. Tilsett salt og pepper for smak.
Trinn 5
Rens soppene, skjær dem i skiver, rist dem av i olje med timian, og krydre med salt og pepper.
Trinn 6
Anrett den varme suppen i små varme suppeboller med 1 stykke ristet brød med sopp og ekstra mais, brønnkarse og skyr.
Tips:
Suppen kan også lages med hvite bønner, kikerter og linser.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Grillet brød med kremaktig geitost, basi...
Se oppskriften
Ristet paprika med tex mex mais og røde ...
Se oppskriften
Løksalat med mais og estragonvinaigrette
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g